Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı LordVoldemort / Euroleage Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,340
5,892
113
Bu kadar güveniyorsan borç harç bulda bassana dost niye ayarlamıyorsun borç harç
Dostum sana insan gibi fikir sunduk iki kuruş para kazanmissin diye ne üstten konuşuyorsun kumar bu garantisi yok elbet kesin demedim zaten büyük ihtimal geleceğini düşünüyorum yazdım. İyi kazandığın için gozden cikarabilecegin bir miktar varsa diye yazdim .Borc bulsam zaten kumara atmam faturayı hallederim tesekkur ederim

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Haydi Fenerbahçe’mizin maço başlıyor israil illere dar etmemiz lazım bu maçı

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
Dostum sana insan gibi fikir sunduk iki kuruş para kazanmissin diye ne üstten konuşuyorsun kumar bu garantisi yok elbet kesin demedim zaten büyük ihtimal geleceğini düşünüyorum yazdım. İyi kazandığın için gozden cikarabilecegin bir miktar varsa diye yazdim .Borc bulsam zaten kumara atmam faturayı hallederim tesekkur ederim
Sen önce bi adap edep öğren ondan sonra bana yaz.Kupon paylaşmışız selam vermeden bi şans dilemeden 4 tane maç yazmışsın paran varsa bas diye.1.si ben seni tanımıyorum yazdığın maçalara niye oynayayım?2.si üstten konuşan tam olarak kim yazdığına sinir olsamda yok dost sağol ben oynamayayım yazdım hala ısrarla sen kaybedersin diyorsun.3.sü iki kuruş para kazanmışsın yazmışsın ya seni komple satın alacak kadar param var uzun zamandır çok şükür parayı yeni bulmadık sen rahatına bak

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,340
5,892
113
Sen önce bi adap edep öğren ondan sonra bana yaz.Kupon paylaşmışız selam vermeden bi şans dilemeden 4 tane maç yazmışsın paran varsa bas diye.1.si ben seni tanımıyorum yazdığın maçalara niye oynayayım?2.si üstten konuşan tam olarak kim yazdığına sinir olsamda yok dost sağol ben oynamayayım yazdım hala ısrarla sen kaybedersin diyorsun.3.sü iki kuruş para kazanmışsın yazmışsın ya seni komple satın alacak kadar param var uzun zamandır çok şükür parayı yeni bulmadık sen rahatına bak
Şansa bala bi etkinlikten 50k kazanmissin gelmis afra tafra yapıyorsun. Zengin de olabilirsin ayrıca fakir de beni bağlamaz. Kötü niyetle bisey yazmadım kendi aklımdaydı maçlar oynayamadım diye euroleuge kuponu görünce altına oneri olarak paylastim. Sırf şu an egon yüksek diye bu şekilde bi cevap verdin burda herkesin ciğerini tanıdık merak etme sen uslubundan ne olduğun belli hadi bahtın açık olsun

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Şansa bala bi etkinlikten 50k kazanmissin gelmis afra tafra yapıyorsun. Zengin de olabilirsin ayrıca fakir de beni bağlamaz. Kötü niyetle bisey yazmadım kendi aklımdaydı maçlar oynayamadım diye euroleuge kuponu görünce altına oneri olarak paylastim. Sırf şu an egon yüksek diye bu şekilde bi cevap verdin burda herkesin ciğerini tanıdık merak etme sen uslubundan ne olduğun belli hadi bahtın açık olsun
Badanacı uzatma kardeşim hadi takip etme geç gitsin atışmaya gerek yok

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Belgradta maç başladı ve seyircisiz umarım bol sayı çıkar

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Ve ilk maç başladı başarılar fener

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
Sen olayı çok yanlış anlamışsın etkinlikten kazandığımı 50K için afra tafra yaptığımı düşünmüşsün he vay be 😂 O kadar bitmişiz demek dost.Konuda şans dileyen herkese özellikle tek tek ayıp olmasın diye teşekkür eden birisi ego yapacakta bir tek sana tutulacak vay be 😂 Senin çarşın pazar olsun dost kolay gelsin sana

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,340
5,892
113
Sen olayı çok yanlış anlamışsın etkinlikten kazandığımı 50K için afra tafra yaptığımı düşünmüşsün he vay be 😂 O kadar bitmişiz demek dost.Konuda şans dileyen herkese özellikle tek tek ayıp olmasın diye teşekkür eden birisi ego yapacakta bir tek sana tutulacak vay be 😂 Senin çarşın pazar olsun dost kolay gelsin sana
Tamamdir Bol sanslar dilerim

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Kötü başladık maça haydi fener ar

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Açılışı yaptık 7 oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...