- 7,191
- 6,307
- 113
Tarık biberoviçte yok bu akşam kahretsşn ki bizde
Aslında baştan olması gereken şuydu sadece izliyorum neyse olur böyle gerginlik sonu olgunca karşılayıp dağıtmadan bitiriliyorsa.Teşekkür ederim kardeşim sağol varol
Maç seyircisiz bide Tarık ta yok bizde bu akşamBaşlar seriler dost az sonra
Badanacı dostumuzun canı sağolsun kırdıysalta özür bizden olsun dost.Selam sabah vermeden kupon atmış ondan tutuldum ben birde kendin kaybedersin falan deyince neyse uzatmayalım Enişteden bi parlak boydan foto isteyeyim neşem yerine gelsin 😂 @EnişteAslında baştan olması gereken şuydu sadece izliyorum neyse olur böyle gerginlik sonu olgunca karşılayıp dağıtmadan bitiriliyorsa.
Sen de sagol yanlış anlamışım kusura bakmaTeşekkür ederim kardeşim sağol varol
Dost seyirci nasıl olsun havada İran füzeleri uçuyor açık hedef şu anda fener 😂 yahudiler akıllı adam canını yolda bulmamışlarMaç seyircisiz bide Tarık ta yok bizde bu akşam
Enişte şimdi balkona çıkar ağaçın arkasından serinletirBadanacı dostumuzun canı sağolsun kırdıysalta özür bizden olsun dost.Selam sabah vermeden kupon atmış ondan tutuldum ben birde kendin kaybedersin falan deyince neyse uzatmayalım Enişteden bi parlak boydan foto isteyeyim neşem yerine gelsin 😂 @Enişte
Eurolig İsrail takımlarını seyircisiz bide başka yerde oynatıyor güvenlik açısından 😬Dost seyirci nasıl olsun havada İran füzeleri uçuyor açık hedef şu anda fener 😂 yahudiler akıllı adam canını yolda bulmamışlar
Umut vardı bir ara Kocaeli’nin parlak güzeli o sağolsun dmden atardı haftalık nude o gitti gideli yüzümüz gülmedi dost 😄Enişte şimdi balkona çıkar ağaçın arkasından serinletir
Elimde 3 adet mac var dost bankodur pauahBadanacı dostumuzun canı sağolsun kırdıysalta özür bizden olsun dost.Selam sabah vermeden kupon atmış ondan tutuldum ben birde kendin kaybedersin falan deyince neyse uzatmayalım Enişteden bi parlak boydan foto isteyeyim neşem yerine gelsin 😂 @Enişte
Verde basalım dost o zaman 😂Elimde 3 adet mac var dost bankodur pauah
3 atış ev dostUlan tek başıma totemliyorız burda kimsecikler yok bu akşam piyasada
Banko demedim ya büyük ihtimalle dedim dilimi essek arısı soksun hepsi yatacak zaten bak o banko oldu artik😂Elimde 3 adet mac var dost bankodur pauah