- 7,191
- 6,307
- 113
37 oldu
Multi üyelik çıktınız aq nasıl oldu o laEyv erhanım saollasın bu arada benim hesaptada 12tl var yoksaaa
İçine sinen 2 maç yaz sallayalım bir şeyler dost senin şansınaSende oyle sagolasin dost yok valla onlara asla oynama artik mundar oldu o maçlar gelmez tersine oyna istersen ama daha çok şansın olur 😅
Enişte sen fakirlik nedir bilmezsin sen şimdi çıkarsın balkona o bide ağaç var senin balkonda kışın kıç dondurur yazın kıç serinletir orda yakarsın sigaranı tabiMulti üyelik çıktınız aq nasıl oldu o la
Cok sagolasin dost valla senin kendi şansın benden iyidir ben işin içine girdim mi bütün kuponlar seri kaybedebilir sen oynamış kadar oldun söyleyerek eksik olmaİçine sinen 2 maç yaz sallayalım bir şeyler dost senin şansına
Oldham-Notts County e salla bakalım ilk yarı kg de kuponun var mı diye soran olursa var derizİçine sinen 2 maç yaz sallayalım bir şeyler dost senin şansına
Bu nasıl medeniyet kardeşim kan lazım @JoeQuanqa @Passion90 yecüc gel buraCok sagolasin dost valla senin kendi şansın benden iyidir ben işin içine girdim mi bütün kuponlar seri kaybedebilir sen oynamış kadar oldun söyleyerek eksik olma
O zaman bu kupona odak verelim kazanırsa dmni kırmızılayayım dostCok sagolasin dost valla senin kendi şansın benden iyidir ben işin içine girdim mi bütün kuponlar seri kaybedebilir sen oynamış kadar oldun söyleyerek eksik olma
Bol şanslar biladerimİsyanlardayız Halil Sezai,arabada gazladık yedik cezayı demiş üstad.Bizde oradan köfteyi çakıp bu 3’lüyü çıkardık.Herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 948221
Aha basıyorum güllüOldham-Notts County e salla bakalım ilk yarı kg de kuponun var mı diye soran olursa var deriz
Teknik faul değil be bende canlı izliyorum gerideyim sanıyorum 😂Aha teknik faul
İnşallah gelir dost valla ara ara takiplemeye çalışıcam ben de ama bana atmasan da olur gelsin yeter mahcup olduk zaten tesekkur ederim düşüncen için. Marasta olsan dondurma ısmarlardım sana son paramla 😅O zaman bu kupona odak verelim kazanırsa dmni kırmızılayayım dost
La biz açlıktan 1 haftadır ton balığı var onu yiyoruz peksimetle bugün sonuncu bitti işte aranmaya cıktıkEnişte sen fakirlik nedir bilmezsin sen şimdi çıkarsın balkona o bide ağaç var senin balkonda kışın kıç dondurur yazın kıç serinletir orda yakarsın sigaranı tabi