- 6,917
- 3,326
- 113
şaka maka fenerde sinsiden sinsiden farkı 2 ye indirdi 20 sayıdan @LordVoldemort bi ufaktan fark 20 yken fener alır almışsındır belkide 
Fenerin yeneri sadece özel oranda var dost dünyada en nefret ettiğim takım kazanacağını bilsem oynamam 😂şaka maka fenerde sinsiden sinsiden farkı 2 ye indirdi 20 sayıdan @LordVoldemort bi ufaktan fark 20 yken fener alır almışsındır belkide![]()
Aynen öle dost hayır 2 kişi burda kendi kendimize sohbet ediyoruz maç başladığından beri gitmedik hayır 2 gün önce sen çıkarıp bir sürü yardım ettin kaç kişiye vefasızlık işte ama son maça ♠ kalsın kupon görümcem ben o gelenleriHer şeyin farkındayım ama hala gençlik parkındayım dost 😂 Görüyorum ama görmüyorum merak etme
Fener çevirecekşaka maka fenerde sinsiden sinsiden farkı 2 ye indirdi 20 sayıdan @LordVoldemort bi ufaktan fark 20 yken fener alır almışsındır belkide![]()
ama bu sene fener şaşırttı bu kötü kadro ile eurolige berbat başlayıp son 20 winstreak atıp liderliği tek el eline geçirmesi takdire şayanFenerin yeneri sadece özel oranda var dost dünyada en nefret ettiğim takım kazanacağını bilsem oynamam 😂
Fener olimpiakos ile final oynar bu sene muhtemel yine sakatlar iyilişse kupayı alır yine bu seneama bu sene fener şaşırttı bu kötü kadro ile eurolige berbat başlayıp son 20 winstreak atıp liderliği tek el eline geçirmesi takdire şayan
Vallahi ya sorma oyuncularda yoruldu kenerada alternatif yok diyeFener çok ağır sığırlık yapıyor şu anda
Hayda ne oldu o maçta öyle 4 dk bu sayı vardı kapattım hala aynı yuh yaFarkın az olması iyide şu Dubaili Arap arkadaşlar durdu
Hay ben bununların kollarına resmenSerbesti 3/1 attı gelde sövme bu fenere 😂