- 7,191
- 6,307
- 113
Hahaha kazansaydı isterdi payını 😬@Enişte gel buraya hain güllü borcunu öde 😂
Hahaha kazansaydı isterdi payını 😬@Enişte gel buraya hain güllü borcunu öde 😂
Ben kupon tutmaz demedim, maçlar zor dediöm😅😅Biz ona ne dedik ama dost bak gör inanmıyorsan Barrios dayıya sor ahaEkli dosyayı görüntüle 948394
Ev 11 Dep 4 ev attı erkenden Dep atamadı bizdeki aşağılık şansın tam amına sokayım hep aynısı oluyor@Enişte gel buraya hain güllü borcunu öde 😂

Kazansa zaten hepsini ona atacaktım zarfladı ya zaten kuponu oynamadan soranlara kuponum var diyeyim diye hahahaha ulan güllü 😂Hahaha kazansaydı isterdi payını 😬
Yaaa he heeeeEv 11 Dep 4 ev attı erkenden Dep atamadı bizdeki aşağılık şansın tam amına sokayım hep aynısı oluyor Ekli dosyayı görüntüle 948397
Ekli dosyayı görüntüle 948396
Ufffff pis kaçmışEv 11 Dep 4 ev attı erkenden Dep atamadı bizdeki aşağılık şansın tam amına sokayım hep aynısı oluyor Ekli dosyayı görüntüle 948397
Üzdün 😔Ev 11 Dep 4 ev attı erkenden Dep atamadı bizdeki aşağılık şansın tam amına sokayım hep aynısı oluyor Ekli dosyayı görüntüle 948397
geçmiş olsun enişte ikinci yarı coşar şimdi adi depEv 11 Dep 4 ev attı erkenden Dep atamadı bizdeki aşağılık şansın tam amına sokayım hep aynısı oluyor Ekli dosyayı görüntüle 948397
63 oran kaçırmış uffffffKazansa zaten hepsini ona atacaktım zarfladı ya zaten kuponu oynamadan soranlara kuponum var diyeyim diye hahahaha ulan güllü 😂
Güzel kardeşim. Felsefe öğretmeni benim meslek, ne zaman sorgulamak istersen özelden dm açıkMaddiyattan ziyade kendimi sorgular oldum hayra çıkarsın Allah bütün dertlerimizi benim ve dostlarımın
Bir bok olmaz rüzgar var kaleci topu dikemiyorgeçmiş olsun enişte ikinci yarı coşar şimdi adi dep
Ne diyon aqYaaa he heeee
Dağıtım varda sana yok kuponu attık 38 sayfa mesaj var seni ilk kez gördüm ondada dağıtım soruyorsun 😂Dağıtım yok mu dağıtım
Yaramiyorsa oynamayacaksınBir bok olmaz rüzgar var kaleci topu dikemiyor
Basta basarilar diledim kral ayip ediyorsunDağıtım varda sana yok kuponu attık 38 sayfa mesaj var seni ilk kez gördüm ondada dağıtım soruyorsun 😂
Ooo onu görmedim ayıp etmişim harbi 😂Basta basarilar diledim kral ayip ediyorsun
Sen ne diyon 😬Dağıtım yok mu dağıtım