- 6,851
- 3,306
- 113
@LordVoldemort kral dm atabilir misin bir
Yaptık mı dost listeyi hazır mı listemizSen kenara çekil bakayım
Sakin sakin atar@LordVoldemort kral dm atabilir misin bir
He sende çözümü orda mı buldun var mı arkadaşlar Albaraka Türk hesabı olan yoksa para da yokYaw rahat bırakmıyorlar lo olur olmaz bise istiyorlar kiramiyorum
O dudaklar ile kimseye ulaşamazsın dost arzu edecek azdırBende ulastirabilirim herkese arzu edersen
Hazır kardeşim guerra kankam yıllardır bizi liste dışı bırakmadı ben roll acacam sende kenardan izliceksin kardeşinin kazanmasınıYaptık mı dost listeyi hazır mı listemiz
Burda hala bilmiyor musunAklıma Ferdi geldi. Seçilince hüngür hüngür ağlıyorum derdi.
Yakışır kardeşim o dudaklardan bi Buse alabilir miyim arzu edersenHazır kardeşim guerra kankam yıllardır bizi liste dışı bırakmadı ben roll acacam sende kenardan izliceksin kardeşinin kazanmasını
Teşekkürler dost kesene bereket güzel gece için yarın tekrar kupon yap değerlendirelim 🤫Yazıyorum sana dost. @JoeQuanqa @netherlands @deathdancex bu dostlara 750 sen be parlak umuta roll için 1K olacak dost atıyorum şimdi ibana sana
Öyle iy kg var oynamak değil mesele şimdi kumar nasıl oynanır görBurda hala bilmiyor musun
Yok be deveci çözüm buluo sagolsun ona atiom oda diger tarafa🤣🤣He sende çözümü orda mı buldun var mı arkadaşlar Albaraka Türk hesabı olan yoksa para da yok
Tabi kiYakışır kardeşim o dudaklardan bi Buse alabilir miyim arzu edersen
Kesene bereket dost haneden adamlardi 3 üYazıyorum sana dost. @JoeQuanqa @netherlands @deathdancex bu dostlara 750 sen be parlak umuta roll için 1K olacak dost atıyorum şimdi ibana sana
Yok valla ama #ferdikadıoğluölümsüzdürBurda hala bilmiyor musun
Karkar değilmi ferdi enişteBurda hala bilmiyor musun
Parlak kim yanlız dostYazıyorum sana dost. @JoeQuanqa @netherlands @deathdancex bu dostlara 750 sen be parlak umuta roll için 1K olacak dost atıyorum şimdi ibana sana
1k yı yatıramazsan söyle ersin abine 2k atsın 1k borcun olur senin borcuna sadık bi dost olduğunu Cemil cümlemiz bilirÖyle iy kg var oynamak değil mesele şimdi kumar nasıl oynanır gör