- 12,823
- 13,718
- 113
Teşekkürler Herşey yolunda@Lazistan08 abi konudan bağımsız aklıma geldin nerelerdesin sen yasiyon mu
Buralardayim .
Teşekkürler Herşey yolunda@Lazistan08 abi konudan bağımsız aklıma geldin nerelerdesin sen yasiyon mu
Kral çok kişiyi seçti bilgin olsun 8-9 kişiyi seçti diye biliyorumO mesajı alıntılayarak etiketlesene beni
@JackWilshere10500 de senin şerefine atacağım dost 11.rolcüde sen ol 6K atalım
Ben inanıyorum tüm kazananlar diğer dostlara faydalı olacak@AnthonyEdwards @Valenciennes @Fterim1905 @Enişte bu dostlar harici konu başından bakacağım diğer kişiler daha belli değil reis
Dostum benimkini ahmete atarsin@AnthonyEdwards @Valenciennes @Fterim1905 @Enişte bu dostlar harici konu başından bakacağım diğer kişiler daha belli değil reis
@JackWilshere10Son rolcüde sen ol dost
Yazabilirsin dost benide seçti@AnthonyEdwards @Valenciennes @Fterim1905 @Enişte bu dostlar harici konu başından bakacağım diğer kişiler daha belli değil reis
@JackWilshere10Sende rollcü ol dost
@JackWilshere10Senide hiç tanımıyorum sohbetim yok ama forumda konularda görüyordum dağıtımlar yapıyordun sende rollcü ol dost
@Enişte hariç 😀Ben inanıyorum tüm kazananlar diğer dostlara faydalı olacak
TebriklerÖncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
Volde baya kişi seçti kanka yanılmıyorsam 11 di toplamda (ben yokum)@AnthonyEdwards @Valenciennes @Fterim1905 @Enişte bu dostlar harici konu başından bakacağım diğer kişiler daha belli değil reis
Talibim birine Jack5-6 kişi seçilecek diğerleri konu sahibinin seçtiği kişiler konunun başından bakacağım ben güvenilir birilerini seçerim reis
Kimse kazanamaz 2 kişi çıkarsa çıkar 11 kişiden herkes Almancı mıBen inanıyorum tüm kazananlar diğer dostlara faydalı olacak
Ahmetin nicki etiketle düzenleyipDostum benimkini ahmete atarsin
Ulan ferdi 😁😁
Tm adamlar aktif eemegide var ewy ama ozman biz hiç girmeyemk foruma saadece o belirli kişiler kalsın öle saçmalıkmı olurÖzkancığım kim bu sürekli bilinen seçilen kişiler bi örnek alabilir miyiz. Ben mesela seçilenleri gördüm gayet makul kişiler seçildi foruma emek veren renk katan kişiler sende o arkadaşlar gibi dağıtımcı olsan senide seçerler bu işler böyle 1 el veriyorsa diğer el alır .
Dost totalde 11 dostu seçtim ben emeğin için çok sağol şöyle yapalım o dostlara roll açtıralım söz verdik söz namustur bizde.Sende görmeden seçeyim dediysen senide kırmayayım sende 2 dost daha seç 7K dağıtalım.Ulan soydunuz beni be hahahahahO mesajı alıntılayarak etiketlesene beni