- 40,075
- 7,870
- 113
Herkez 2 adım yapıp çekse zaten diğer arkadaşlarada pay düşer reisBen inanıyorum tüm kazananlar diğer dostlara faydalı olacak
Kendi adamlarına verecek olsa konu niye açsın dostum iyi misin sözün banaysa eğer seçilen kişileri ben seçmedim konu sahibi seçti gereksiz münakaşa yaratma konuyu kitlemesin moderatorler milletin hakkına girmeKendı adanlarını verıyor dagıtım yapma kardes sen
Gönlü zengin helal olsunDost totalde 11 dostu seçtim ben emeğin için çok sağol şöyle yapalım o dostlara roll açtıralım söz verdik söz namustur bizde.Sende görmeden seçeyim dediysen senide kırmayayım sende 2 dost daha seç 7K dağıtalım.Ulan soydunuz beni be hahahahah
Ahmeti tanımayan mı var aq adam demirbaşAhmetin nicki etiketle düzenleyip
Onu kimse yapmaz dostHerkez 2 adım yapıp çekse zaten diğer arkadaşlarada pay düşer reis
Aha burdan şans gülsün bize 🤔Dost totalde 11 dostu seçtim ben emeğin için çok sağol şöyle yapalım o dostlara roll açtıralım söz verdik söz namustur bizde.Sende görmeden seçeyim dediysen senide kırmayayım sende 2 dost daha seç 7K dağıtalım.Ulan soydunuz beni be hahahahah
Olmaz tabi rollinglere katılıp ödül alabilirsin ben bu tarz konularda diyorum bu tarz konularda mantıken herkes o yoldan ilerliyor özkancığım yapçak bişey yok. Bende aynı düşünüyorumTm adamlar aktif eemegide var ewy ama ozman biz hiç girmeyemk foruma saadece o belirli kişiler kalsın öle saçmalıkmı olur
Dost bu gidişle sana bile rol parası kalacak 😀Dost totalde 11 dostu seçtim ben emeğin için çok sağol şöyle yapalım o dostlara roll açtıralım söz verdik söz namustur bizde.Sende görmeden seçeyim dediysen senide kırmayayım sende 2 dost daha seç 7K dağıtalım.Ulan soydunuz beni be hahahahah
Soymak mı sen şimdi o 7k yı çıkarırsın bak bu devran şöyle olcak sen siteden forum senden düzen bu gibi puahaDost totalde 11 dostu seçtim ben emeğin için çok sağol şöyle yapalım o dostlara roll açtıralım söz verdik söz namustur bizde.Sende görmeden seçeyim dediysen senide kırmayayım sende 2 dost daha seç 7K dağıtalım.Ulan soydunuz beni be hahahahah
Kesene bereket olsun kralDost totalde 11 dostu seçtim ben emeğin için çok sağol şöyle yapalım o dostlara roll açtıralım söz verdik söz namustur bizde.Sende görmeden seçeyim dediysen senide kırmayayım sende 2 dost daha seç 7K dağıtalım.Ulan soydunuz beni be hahahahah
Keşke yapsalar işte 1.5 2 k yap çek başkadıda yapsın ama işte insanoğlu doyumsuzOnu kimse yapmaz dost
ben bu forumda bi ahmet tanırım oda @ahmetcansarac31 oda rahmetli oldu gerisi tırıvıroAhmeti tanımayan mı var aq adam demirbaş
7 versen 8 8 versen 9 un hatrı kalır 9 verse 10un boynu bükük 11 in gotu s2kDost totalde 11 dostu seçtim ben emeğin için çok sağol şöyle yapalım o dostlara roll açtıralım söz verdik söz namustur bizde.Sende görmeden seçeyim dediysen senide kırmayayım sende 2 dost daha seç 7K dağıtalım.Ulan soydunuz beni be hahahahah
Tamam dost@AnthonyEdwards @Valenciennes @Fterim1905 @Enişte bu dostlar harici konu başından bakacağım diğer kişiler daha belli değil reis
Çekim ödenince konunun başından sonuna kadar kontrol edip seçtiğin kişileri yazarım bir yere benDost totalde 11 dostu seçtim ben emeğin için çok sağol şöyle yapalım o dostlara roll açtıralım söz verdik söz namustur bizde.Sende görmeden seçeyim dediysen senide kırmayayım sende 2 dost daha seç 7K dağıtalım.Ulan soydunuz beni be hahahahah
Az daha dursan 10 klik Olcan kanka yokmu amir müdür cagirmiyor mu seni😀😀Dost totalde 11 dostu seçtim ben emeğin için çok sağol şöyle yapalım o dostlara roll açtıralım söz verdik söz namustur bizde.Sende görmeden seçeyim dediysen senide kırmayayım sende 2 dost daha seç 7K dağıtalım.Ulan soydunuz beni be hahahahah
Varsa kotadan bir kişide bana yazın dost bende deneyeyim şansımı durum ona dönecek hahahaDost bu gidişle sana bile rol parası kalacak 😀
11in günahı neydi7 versen 8 8 versen 9 un hatrı kalır 9 verse 10un boynu bükük 11 in gotu s2k