- 56,907
- 18,975
- 113
Direk makronun tronunu verorik baslatirik rolu
tron var enişte bende de sana mı atalım özelden voldemort sağolsun bizide yazdıTron var mı diye sorduk bi arkadaşta yoktu diğerine sorduk bekliyoruz olup olmadığını ağdan görüyoruz da usulen soralım yine 😂
HaydaaaÖyle değil nakit atıp Tron alacağımız adam Tron bende 20 cüzdan var
Bizide al bi defada biz alak roldenSenide hiç tanımıyorum sohbetim yok ama forumda konularda görüyordum dağıtımlar yapıyordun sende rollcü ol dost
Sende rollcü ol dost3 kişi daha kanka
Kanka benide alma durum varmiSenide hiç tanımıyorum sohbetim yok ama forumda konularda görüyordum dağıtımlar yapıyordun sende rollcü ol dost
Seç benide kapansın dost eski rolcülerden kim kaldıSenide hiç tanımıyorum sohbetim yok ama forumda konularda görüyordum dağıtımlar yapıyordun sende rollcü ol dost
Kalan 2 kisinden 1i de biz olmayalım mi 😁Senide hiç tanımıyorum sohbetim yok ama forumda konularda görüyordum dağıtımlar yapıyordun sende rollcü ol dost
Şabanın fılmı gıbı oldu agam bende gelrmmıSende rollcü ol dost
Bizide al dost role hiç olmadıkSende rollcü ol dost
HedeftesinKalan 2 kisinden 1i de biz olmayalım mi 😁
Seçti ya seniBizide al dost role hiç olmadık
tebrıklerÖncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum