- 25,124
- 6,517
- 113
Seni aldı ya nasıl görmüyorsun üstüne 10 msj attın yuhSanırım dışarda kaldık 😐😦
Seni aldı ya nasıl görmüyorsun üstüne 10 msj attın yuhSanırım dışarda kaldık 😐😦
Öyle olduk galinaSanırım dışarda kaldık 😐😦
İşteyım yenı basladım işe bakamıyorym tele kovarlar kesene bereketGençler 10 kişi zaten rolling açacaklar ödül alamayanlar illaki her türlü alırlar zaten kimse kırılmasın vallahi gönül ister herkese destek olayım 10 kişiye açtıralım şimdi duruma göre bende akşam açacağım kazanırsak oradanda 10 kişiye 1K açtırırız
Dost henüz ödeme gelmedi bana ödeme geldiğinde ben ya @Enişte yada @JackWilshere10 a atacağım dağıtımı onlardan biri yapacak duruma göre ben yazarım para geldiğinde@LordVoldemort trxleri kime atalım dost ?
Ölemi görmedim kanka vallaSeni aldı ya nasıl görmüyorsun üstüne 10 msj attın yuh
Benim oran 77 den 110 oldu 😀😀Gençler 10 kişi zaten rolling açacaklar ödül alamayanlar illaki her türlü alırlar zaten kimse kırılmasın vallahi gönül ister herkese destek olayım 10 kişiye açtıralım şimdi duruma göre bende akşam açacağım kazanırsak oradanda 10 kişiye 1K açtırırız
o zman akşam katılak biz akşamki daha yüksekmiş ahahhaGençler 10 kişi zaten rolling açacaklar ödül alamayanlar illaki her türlü alırlar zaten kimse kırılmasın vallahi gönül ister herkese destek olayım 10 kişiye açtıralım şimdi duruma göre bende akşam açacağım kazanırsak oradanda 10 kişiye 1K açtırırız
Tebriklet Love tebrikler Atakan tebrikler makro tebriklerÖncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
Yok kim niye kırılsın daha ne yapacaksın kesene bereket herkes kısmetini yerGençler 10 kişi zaten rolling açacaklar ödül alamayanlar illaki her türlü alırlar zaten kimse kırılmasın vallahi gönül ister herkese destek olayım 10 kişiye açtıralım şimdi duruma göre bende akşam açacağım kazanırsak oradanda 10 kişiye 1K açtırırız
Kesene bereket üstad çekimi işleme aldılarmıGençler 10 kişi zaten rolling açacaklar ödül alamayanlar illaki her türlü alırlar zaten kimse kırılmasın vallahi gönül ister herkese destek olayım 10 kişiye açtıralım şimdi duruma göre bende akşam açacağım kazanırsak oradanda 10 kişiye 1K açtırırız
Akbaba bitmez Forum Bölünmezözkanım forum vahşi bir popülasyon burada akbaba da çoktur çakal da kendi keyfine bakacan takılmıcan bunlara
Aynen dost biz akşama saklayalım kendimizi ödül daha büyükmüş 😀o zman akşam katılak biz akşamki daha yüksekmiş ahahha
Roller 2 adım olsun reıs bariDost henüz ödeme gelmedi bana ödeme geldiğinde ben ya @Enişte yada @JackWilshere10 a atacağım dağıtımı onlardan biri yapacak duruma göre ben yazarım para geldiğinde
10 kişiden 5 kişi kazansa onlarda rol 15kişi rol açtı işte ne güzel @LordVoldemort kesene bereket canoDost henüz ödeme gelmedi bana ödeme geldiğinde ben ya @Enişte yada @JackWilshere10 a atacağım dağıtımı onlardan biri yapacak duruma göre ben yazarım para geldiğinde
İyi güzel deidn dost ama hep aynı kişilerGençler 10 kişi zaten rolling açacaklar ödül alamayanlar illaki her türlü alırlar zaten kimse kırılmasın vallahi gönül ister herkese destek olayım 10 kişiye açtıralım şimdi duruma göre bende akşam açacağım kazanırsak oradanda 10 kişiye 1K açtırırız
500 de senin şerefine atacağım dost 11.rolcüde sen ol 6K atalımYok kim niye kırılsın daha ne yapacaksın kesene bereket herkes kısmetini yer