Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin LordVoldemort | Makrobete Teşekkür Dağıtımı Yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,938
35,478
113
Ödemeyi bekliyorum @JackWilshere10 dağıtımları yapacak sağolsun.Kısa süre içinde halledilecek dost Makro attığı gibi rollcülere ulaşım olacak sıkıntı yok yani.Vallahi işteyim telefon sizden dolayı full elimde papaz olacağız siz beklemeyin diye bende uğraşıyorum.Çektiğim tutar 50K 6 sını roll açtırıyorum rolldende herkes yararlansın diye.Oda Olmazsa 10K ben akşama roll açar 10K daha dağıtırım.Hala laf eden beğenmeyen varsada kendisi nasıl yapmak isterse öyle yapsın dostlar
Ben en başta Like attım beğenmişim yani

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Ödemeyi bekliyorum @JackWilshere10 dağıtımları yapacak sağolsun.Kısa süre içinde halledilecek dost Makro attığı gibi rollcülere ulaşım olacak sıkıntı yok yani.Vallahi işteyim telefon sizden dolayı full elimde papaz olacağız siz beklemeyin diye bende uğraşıyorum.Çektiğim tutar 50K 6 sını roll açtırıyorum rolldende herkes yararlansın diye.Oda Olmazsa 10K ben akşama roll açar 10K daha dağıtırım.Hala laf eden beğenmeyen varsada kendisi nasıl yapmak isterse öyle yapsın dostlar
Senin bu tutumundan olayı kutluyor başarılarının devamını diliyorum Allah seni başımızdan eksik etmesin senin gibi adam 40 sene de 2-3 kere gelir

Ekitikee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,856
2,505
113
Kesene bereket kanka üstüne düşeni yapmışsın fazlasıyla daha ne yapasin kolay gele

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,566
10,286
113
Öncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
Foruma teşekkürler sadece senin için sanada tebrikler dost

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,603
6,347
113
300 bin kazanip 1 kişiye 500 bile dagitmadan çekip gidenleri gördü bu gözler dost, 50 binde 6k para dağıtmak sadece vefalı insanların aklı selim olan insanların yapacağı bir şey, üstüne gidip en kalitelisinden mont almazsın 6 bin vermezsin pahalı dersin ama burda tanımadığın insanlara verebilirsin veriyorsun kendimden biliyorum gitmiyor zoruna insanın. Yapman gerekeni yeterince yaptın daha fazla şeye kapılma borcun faturan ıvır zivirin varsa onları öde taksit varsa kapat çok yüksek bir meblağ değil az da değil. Ama açıkta borc fatura biseyler varsa derhal kapat.

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,399
3,711
113
Peki ben her şeye katılıp 5 bin kazanıp 3 bin dağıtım yapan ben şimdi düştük kimse görmüyor Allah herkese nasip etsin

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,566
10,286
113
Peki ben her şeye katılıp 5 bin kazanıp 3 bin dağıtım yapan ben şimdi düştük kimse görmüyor Allah herkese nasip etsin
Öyle bı beklentiye girme dost bu nasip işi ben burda casivale 1k attım frebet aldım maksimum çekim 7500dü 3500 dağıttım orda benim amacım bı nebze zor durumda olanlara umut olmaktı

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,528
2,492
113
Beyler arkadaşın çekimi ödenince dağıtım için seçtiği kişiler harici konu başından güvenilir roll için 4-5 kisi seçeceğim şu an arkadaş çalışıyor is yeri ile sıkıntı çıkmasın aktif olmayabilir çekim ödenene kadar
Sen bari sec beni da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...