- 63,806
- 35,424
- 113
Bekleyelim en zorlu kararları en güçlü iradeler alır @Enişte@AnthonyEdwards @Valenciennes @Fterim1905 @Enişte bu dostlar harici konu başından bakacağım diğer kişiler daha belli değil reis
Bekleyelim en zorlu kararları en güçlü iradeler alır @Enişte@AnthonyEdwards @Valenciennes @Fterim1905 @Enişte bu dostlar harici konu başından bakacağım diğer kişiler daha belli değil reis
Arkadaşa söyleyin cüzdanına sahip çıksın7 versen 8 8 versen 9 un hatrı kalır 9 verse 10un boynu bükük 11 in gotu s2k
Knk sorun orda rolinglere katılsak gene hep belirli kişiler alıyor başka rolinge katılsak ordada aynı hep belirli kişiler bu bnce saçma genede herkese bol şans ne diyelimOlmaz tabi rollinglere katılıp ödül alabilirsin ben bu tarz konularda diyorum bu tarz konularda mantıken herkes o yoldan ilerliyor özkancığım yapçak bişey yok. Bende aynı düşünüyorum
Tskler daım olsun@AnthonyEdwards @Valenciennes @Fterim1905 @Enişte bu dostlar harici konu başından bakacağım diğer kişiler daha belli değil reis
11 ci kim ahah7 versen 8 8 versen 9 un hatrı kalır 9 verse 10un boynu bükük 11 in gotu s2k
Beni secmeseniz bile bu adam muhakkak olmalı 👍🏽Bekleyelim en zorlu kararları en güçlü iradeler alır @Enişte
Ara pasına ihtiyacım var golü atmak için Wilshere😀😀 ahahaÇekim ödenince konunun başından sonuna kadar kontrol edip seçtiğin kişileri yazarım bir yere ben
Cüzdanın cebinde dimiVarsa kotadan bir kişide bana yazın dost bende deneyeyim şansımı durum ona dönecek hahaha
GuizaAra pasına ihtiyacım var golü atmak için Wilshere😀😀 ahaha
Dün 9/10 yaptık enişte renneste iy gol çıksa bizde 50yi cukkalamıştıkKimse kazanamaz 2 kişi çıkarsa çıkar 11 kişiden herkes Almancı mı
Tebrikler agaÖncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
Ferdi11 ci kim ahah
Aramızda zaten başkana söylememek için kendimi zor tutuyorum