Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin LordVoldemort | Makrobete Teşekkür Dağıtımı Yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,841
9,034
113
Öncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
Tebrikler

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Dün 9/10 yaptık enişte renneste iy gol çıksa bizde 50yi cukkalamıştık
Sinirden gece 3te beinsporta girip 0-0 biten rennes metz maçının özetini izledim aq
Şans olacak ya olduğu zaman takır takır geliyor 5 maç seçtik canlıdan işte 4 tanesi daha 10 dk sürmedi gelmesi bir tanesi takıldı olmadı mı olmuyor bende yattığım maçı izlerim eğer o an yayın bulamıyorsam

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,292
7,877
113
Beyler 6k dagitilacak konu sahibi konu içinde 11 kişi belirlemiş benim 2 kisi daha seçtiğimi sandığı için 7k demiş ben kimseyi seçmedim miktar daha fazla yükselmeden konuyu moderatorler kitleyebilir mi @Shellac @Daimon ben arkadasin çekimi ödenince seçilen kişilere özelden ulaşacağım DM leri açık olsun konu fazla çorba olmasın

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,288
6,266
113
Beyler 6k dagitilacak konu sahibi konu içinde 11 kişi belirlemiş benim 2 kisi daha seçtiğimi sandığı için 7k demiş ben kimseyi seçmedim miktar daha fazla yükselmeden konuyu moderatorler kitleyebilir mi @Shellac @Daimon ben arkadasin çekimi ödenince seçilen kişilere özelden ulaşacağım DM leri açık olsun konu fazla çorba olmasın
Evet bence de @Makrobet Destek çekimde artık ödensemi?

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,907
18,975
113
Helal

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Kimse kazanamaz 2 kişi çıkarsa çıkar 11 kişiden herkes Almancı mı
Güllü ben 1 gün önce konuda Makrobete dedim bak yarın ödülü kesin alırım sen 25K at şimdiden helalleşelim yarın 50K lık olmayın diye hadi görelim dedi al gördü 😂 Babalar sözünü tutar

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Teşekkürler açık dm bekliyoruz 🫣

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,565
10,286
113
Bencede konu kapanmalı ortalık karışacak yoksa her konuda görüyorum bunu

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Güllü ben 1 gün önce konuda Makrobete dedim bak yarın ödülü kesin alırım sen 25K at şimdiden helalleşelim yarın 50K lık olmayın diye hadi görelim dedi al gördü 😂 Babalar sözünü tutar
Bunda şeytan tüyü var bilmeyenler için başkasını da biliyor sen yakında büyük para vurcan dedi bana hissediyorum 1 ay sonra kumar dönemimizin en hareketli olayları oldu

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,857
5,705
113
Zaten dun oyle cevap verip aninda konuyu kapamalari sacmaydi, tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...