- 49,032
- 37,321
- 113
Gozun aydın reısÖdeme geldi beyler
Gozun aydın reısÖdeme geldi beyler
e ben jsjsjsjsÖdeme için @Makrobet Destek teşekkür ederim.Rollcü arkadaşların hepsinede bol şanslar dilerim. @JackWilshere10 dost sağolsun dağıtımları o yapacak rollcüler ona yazabilir herkese teşekkür ederim
Hadi geçmiş olsun, gözün aydınÖdeme geldi beyler
Tebrikler tekrarÖdeme geldi beyler
Hayırlı olsun dostÖdeme geldi beyler
Kesene bereket reis allah işini gücünü rast getirsin...6000 dağıtım ödülü teslim edildi dostlar.Gerisi sizde kazanında herkes faydalansın hepinizi öpüyorum
Kesene bereket emeğine sağlık dost 🙏6000 dağıtım ödülü teslim edildi dostlar.Gerisi sizde kazanında herkes faydalansın hepinizi öpüyorum
tutan kupon ne veriyordu kanka ayrıca6000 dağıtım ödülü teslim edildi dostlar.Gerisi sizde kazanında herkes faydalansın hepinizi öpüyorum
İns kazanirlar hiç olmazda herkes faydalanir6000 dağıtım ödülü teslim edildi dostlar.Gerisi sizde kazanında herkes faydalansın hepinizi öpüyorum
Tebrikler güzel dostum daim olsunGençler hala çekim bekleniyor geldiği gibi paslayacağım vallahi
Sanada bolsanslar 😀😀Beyler oyundayım ranked biter bitmez başlıyorum kusura bakmayın
Tebrikler bol şanslar 🤚Öncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
O ne oyunu dostBeyler oyundayım ranked biter bitmez başlıyorum kusura bakmayın
@JackWilshere10 buyur dostMadem hiç alamadın seni hiç tanımıyorum ama senide yazalım listeye dost
Yalan mı atıcaz size beyler yarın 12 gibi biter kimsenin parası kalmaz bizdeBeyler oyundayım ranked biter bitmez başlıyorum kusura bakmayın
Hoşgeldin mülayim abiTebrikler bol şanslar 🤚
hadi rafık öl gelBeyler oyundayım ranked biter bitmez başlıyorum kusura bakmayın