- 6,834
- 1,499
- 113
Oo akşam beraber girelimBeyler oyundayım ranked biter bitmez başlıyorum kusura bakmayın
Oo akşam beraber girelimBeyler oyundayım ranked biter bitmez başlıyorum kusura bakmayın
Valla ENİŞTE geç ödenir diye bi ranked gireyim dedim 🤣🤣Yalan mı atıcaz size beyler yarın 12 gibi biter kimsenin parası kalmaz bizde
Biz mi yazalım sen mi yazacaksın dost herkese tek tekValla ENİŞTE geç ödenir diye bi ranked gireyim dedim 🤣🤣
Kankam beni seçtiğine dair mesajı alıntıladım ben bilgin olsun özelden mi iletişime geçeceksin bekleyelim miValla ENİŞTE geç ödenir diye bi ranked gireyim dedim 🤣🤣
batakHangi yöntem yazacağız
Seçtiği kişileri konu içi etiket atıcam toplu iban alacamBiz mi yazalım sen mi yazacaksın dost herkese tek tek
Tmmdır dost emeğine sağlıkSeçtiği kişileri konu içi etiket atıcam toplu iban alacam
Herkese bol şansSeçtiği kişileri konu içi etiket atıcam toplu iban alacam
Ben bikac defa cekdim 1 saat surmemisti hicGençler hala çekim bekleniyor geldiği gibi paslayacağım vallahi
Odemisler dostBen bikac defa cekdim 1 saat surmemisti hic
Şu profil resminden beklediğim cevap tam olarak buydu dost 😀Kim kimle husumetliyse kafes dovüşüne davet etsin. Burda kavga etmeyin
bende trx attıydım sana lord atın dedi diye ahahSeçtiği kişileri konu içi etiket atıcam toplu iban alacam
İban bi tık daha iyi oldu dostbende trx attıydım sana lord atın dedi diye ahah
Teşekkürler talibim rollingeÖncelikli olarak bilmeyenler için durumu söyleyeyim Makrobette Multijet Bonusu vardı 10 maçtan oluşan kuponu kazanana 50.000₺ nakit hediye etkinliği vardı.Dün katılım sağladım kuponum kazandı ama gece sonuçlandığı için normalde hakkım yokmuş lakin gerek Forum modlarım gerek Makrobet Forum Desteği Atakan dostum gerek benimle ileşime geçen Berfu hanım benimle fazlaca ilgilenip 50.000₺ nakit ödülümü tanımladılar.Çekim talebi ilettim şimdi.Ödeme geldiğinde 10 dostumuza 500₺ rolling açtırmak istiyorum yönetiminde müsaadesiyle.Bu iyiliklerinden dolayı rolling yapacak arkadaşlarımdan ricam Makrobette rolling yapmaları olacak.Adamlar benim için uğraştı bizde hiçbir şey karşılıksız değildir.
@Başkan başta olmak üzere @Makrobet Destek Atakan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum
Açıkladı kankam hepsiniTeşekkürler talibim rollinge
feedliyordur ahahHerkesin rankedin bitmesini bekliyor şu an![]()