Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaş 35K Ödeme Çok Fikir

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,204
6,283
113
Slot hoşaf gibi maçlar desen alayı tiyatro o kadar borcun var sen hala kumarmı oynamayı düşünüyon kardeş acil olanları az az ver hiç ödememekten iyidir herhangi bi siteye atarsan valla evlisin barklısın demez bir saate don gomlek kalırsın akıllı ol

Enes6778

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
642
207
43
Valla kardeş birşey anlatacam kısaca 700 bin TL para aldım kumardan 3 4 sene öncesine kadar yetmez dedim daha iyi olcak dedim o kelimeyi kullandığım an batakligin içine bile bile sürüklendiğimin farkında olup gözü donmuscesine kumar oynadım birşeyler yaptım o parayla ama yine devam ettim durmadım hiçbir şekilde şuan eksi (-) 400 500 bin TL deyim parantez açtım bak kardo eksideyim şuan hiç bulasmasaydim kaybettigim paralari kenera koydaydim inanki oynadigimdan daha karliydim biranda rağbete kapıldım bu iş sigara gibi birşey o vücut oynarken o hormonu salgiladikca içine girdikce imkanı yok iki yakan bir araya gelmez
Bende geldi sandım şuan kirayı zor ödüyorum sana tavsiyem okadar bulaşma uyanık oyna maaş bağlama gibi düşüncelerden kurtul bir dahaki aya borç ödemeden direk yatirirsin hepsini kurtarayım dersin hakkında hayırlısı olsun Spor oynuyorsan birşey demem ama slota okadar para bağlaman çok yanlış olur madem durduramiyorsun 2 maç bul bas yüksek tutarı al 2 3 katını slot pismanliktir aga

fthclk1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,247
1,037
113
Arkadaşlar bu gece maaşım yatacak 35 bin.(İcra kesince kalan).

Gecikmiş 3 taksitim var 30 bin
Çevreye 30 bin
Hanimjn kredilere 28 bin
Ne yapalım nasıl bonus alalım tavsiye nedir? Nasıl çıkarız işin içinden
ütülürsen ne yiyip ne içeçecen ailenle

Enes6778

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
642
207
43
10.000 TL 1. Kupon yaklaşık 1.8oran
sonra 2. Kupon 18000 1.8 oran sonra
3. Kupon 32400 1.80 oran
58320

Gayet açık oldu sanirirm:)
Anladım.
Umarım olur inşallah kardo valla sevinirim senin adına
Maalesef herkez aldigini kurtarma peşinde kazanan kasa herdaim hakkımızda hayırlısı olsun

gumus07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
101
34
28
Bu parayı bence yengenin kredisini öde ondan sonra başka çare ara kaybersen çok kötü olursun aynı durumu defalarca yaşadım böyle stres içinde olunca kayıp yaşanıyor sürekli katlayamyon