- 592
- 245
- 43
Slottan kesin para çekcem diye atıyor adam yekten gelmiş anla 😀Başkan sen dinle kardeşini yazık olur 1 aylık emeğine sitelerin alayı geberik bitik slotları rezalet ötesi
Slottan kesin para çekcem diye atıyor adam yekten gelmiş anla 😀Başkan sen dinle kardeşini yazık olur 1 aylık emeğine sitelerin alayı geberik bitik slotları rezalet ötesi
9 verırse opte basına koyBirini bul 90 alcan en azından borcun tek bir yere olur bir kaç ayda bir görüştügün akraba favori 😀
Ya sorma harcadigim paranın haddi hesabı yok şu pragmatik e kendi kendime diyorum başka sağlayıcı yokmu bırak diyorum yine çekiyor karşıma çıkıyor giriyorumHep bu pragmatic olay ne çektirdi bize ne slot muş yav borçtan götümüz kurtulmuyor
One bro 3 adımlı roll nasıl oluyor o 😁Arkadaşlar ben slot diye bişey demedim. 3 adımlı rol dusunuyorum 10. Bin ile umarım mutlu biter. Gece bu konuda yazicam
One bro 3 adımlı roll nasıl oluyor o 😁
ütülürsen ne yiyip ne içeçecen ailenleArkadaşlar bu gece maaşım yatacak 35 bin.(İcra kesince kalan).
Gecikmiş 3 taksitim var 30 bin
Çevreye 30 bin
Hanimjn kredilere 28 bin
Ne yapalım nasıl bonus alalım tavsiye nedir? Nasıl çıkarız işin içinden
Anladım.10.000 TL 1. Kupon yaklaşık 1.8oran
sonra 2. Kupon 18000 1.8 oran sonra
3. Kupon 32400 1.80 oran
58320
Gayet açık oldu sanirirm![]()
Akraba var akraba var oda doğru9 verırse opte basına koy
Goley90 da 5e 5 var 1.50 dene bence kardo umarım çikarsın birde evlisin Allah yardımcın olsunArkadaşlar ben slot diye bişey demedim. 3 adımlı rol dusunuyorum 10. Bin ile umarım mutlu biter. Gece bu konuda yazicam
Veya gole gol oda 5e5 veriyor galiba bak acele etme sakın gitSite önerisi?
Haklısın kimse kuruş vermez en iyisi dikkat edip düşmemek9 verırse opte basına koy
Güvenilir mi dost?Goley90 da 5e 5 var 1.50 dene bence kardo umarım çikarsın birde evlisin Allah yardımcın olsun
meritking.önerim oynama ama sen oynican oynuyorsanda rulet oyna 3-4 atsa kasa 4-5 e katlarSite önerisi?
Çeken çok çevreden bişey diyemem ama ödüyorGüvenilir mi dost?