- 5,350
- 5,283
- 113
Yok reis bakma dagitim yapiyorum baya da borclarım var sıfır araba aldımkusurat 5000 katlarımı
Yok reis bakma dagitim yapiyorum baya da borclarım var sıfır araba aldımkusurat 5000 katlarımı
Yanlışım yoksa bu per 15 attiDoncıc ınanmıs
Son çeyrek avel gibi takiliyordu sahada aslindaHucum rıb alıp yatırması daha sınır bozucu
Hep o kullanıyo takım buz tutuyo sıkıntı aslındaYanlışım yoksa bu per 15 atti
Hayırlı olsun kazasız belasızYok reis bakma dagitim yapiyorum baya da borclarım var sıfır araba aldım
Çok kazasiz olmaz gibi ama kumar parasiyla sağolasinHayırlı olsun kazasız belasız
Ben o maçta oyuncu bahsinden yattım wembaya guvenemedim hata ettim yoksa yarın geceye kupon param cikicakdi puh aw bole isin.her maç 8 10 rib alan mal bugün 2 rib zor aldı it herif6979 spurs
Nasip kardeş demekki cikmiycakmis o para Spurs cepte artık o bari geldiİşin iyi tarafı 2.5k yi alperen 34.5 üst cover yapiyordum 1xbet oranlari kitlemese
Canın saolsunBen o maçta oyuncu bahsinden yattım wembaya guvenemedim hata ettim yoksa yarın geceye kupon param cikicakdi puh aw bole isin.her maç 8 10 rib alan mal bugün 2 rib zor aldı it herif
EywBu maç buradan dönmez gibi @Pikaçuu 125 kâr var yanlış anlamazsan payfix at
Wenbam kac ucluk denemıs bı baksanaNasip kardeş demekki cikmiycakmis o para Spurs cepte artık o bari geldi