Dun ben jackwilshera ile ilk kuponlarin takip ettim. 30k dan 140 olana kadar. Konu sahibide biliyor ama gece girmedim. Simdi odul kazanma sansim oldugu icin adamin kazanmasini ve odul kazanabilmeyi bekliyorum. Ama siz bana direk cephe aldinizBen
Dün seni görmedim
Bende kavga etmek istemiyorum. Afiet olsunNeyse ambijik ben kaçıyorum yemek yiyecem seenle ugraşamam
Bu ambijik kanuni olmasın kardeş oda çok severdi parayı buda bilmiyorum çözemedimAyn dayi
Parayı kim sevmez dayiBu ambijik kanuni olmasın kardeş oda çok severdi parayı buda bilmiyorum çözemedim
Ben sevmim haParayı kim sevmez dayi
Maşallah dayimaBen sevmim ha
Ya birader adam konu acmis 5 kisiye odul verecegini soylemis bende o 5 kisiden biri olmak icin kuponlari takip ettim.Bu ambijik kanuni olmasın kardeş oda çok severdi parayı buda bilmiyorum çözemedim
Maşallah dayima
Kardeş millet akşama kadar çlşyor o parayı kazanmıyor sen oturduğun yerden 1,2,3 saymayı işmi sanıyorsun ayıp çok ayıpYa birader adam konu acmis 5 kisiye odul verecegini soylemis bende o 5 kisiden biri olmak icin kuponlari takip ettim.
evet paraya ihtiyacim var hem para kazanmak istedim hemde dogal yoldan konu sahibi kazansiin diye takip ettim destekledim.
Biz konuyu kapamisiz sen yemek yiyip tekrar konuyu aciyorsun. Aklinca dalga geciyorsun. Kendi isine baksana sen
Aslan dayımPara dedigin nedir elinin kiri hem parayı seven burda nişi olur
Ama bu sizinki maç bulayım dedi kendi maça gitti herhaldeYa birader adam konu acmis 5 kisiye odul verecegini soylemis bende o 5 kisiden biri olmak icin kuponlari takip ettim.
evet paraya ihtiyacim var hem para kazanmak istedim hemde dogal yoldan konu sahibi kazansiin diye takip ettim destekledim.
Biz konuyu kapamisiz sen yemek yiyip tekrar konuyu aciyorsun. Aklinca dalga geciyorsun. Kendi isine baksana sen
120 k basıncı bı zahmet analiz yapsinAma bu sizinki maç bulayım dedi kendi maça gitti herhalde
Öyle yegenim parayı kim sever camiden kumbara çln zerus27 DM den para istemeyi sanat haline gtren kanuni bu ambijik ben sevmimAslan dayım
Kim diyo 120k basacak diye120 k basıncı bı zahmet analiz yapsin
Beni seviyorsun dur dayım insÖyle yegenim parayı kim sever camiden kumbara çln zerus27 DM den para istemeyi sanat haline gtren kanuni bu ambijik ben sevmim