Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling majorka | Kasa 30K Hedef 200K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Neyse ambijik ben kaçıyorum yemek yiyecem seenle ugraşamam

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
814
113
Ben

Dün seni görmedim
Dun ben jackwilshera ile ilk kuponlarin takip ettim. 30k dan 140 olana kadar. Konu sahibide biliyor ama gece girmedim. Simdi odul kazanma sansim oldugu icin adamin kazanmasini ve odul kazanabilmeyi bekliyorum. Ama siz bana direk cephe aldiniz

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
814
113
Bu ambijik kanuni olmasın kardeş oda çok severdi parayı buda bilmiyorum çözemedim
Ya birader adam konu acmis 5 kisiye odul verecegini soylemis bende o 5 kisiden biri olmak icin kuponlari takip ettim.
evet paraya ihtiyacim var hem para kazanmak istedim hemde dogal yoldan konu sahibi kazansiin diye takip ettim destekledim.
Biz konuyu kapamisiz sen yemek yiyip tekrar konuyu aciyorsun. Aklinca dalga geciyorsun. Kendi isine baksana sen

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Ya birader adam konu acmis 5 kisiye odul verecegini soylemis bende o 5 kisiden biri olmak icin kuponlari takip ettim.
evet paraya ihtiyacim var hem para kazanmak istedim hemde dogal yoldan konu sahibi kazansiin diye takip ettim destekledim.
Biz konuyu kapamisiz sen yemek yiyip tekrar konuyu aciyorsun. Aklinca dalga geciyorsun. Kendi isine baksana sen
Kardeş millet akşama kadar çlşyor o parayı kazanmıyor sen oturduğun yerden 1,2,3 saymayı işmi sanıyorsun ayıp çok ayıp

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,179
713
113
Ama bu sizinki maç bulayım dedi kendi maça gitti herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...