- 26,650
- 12,654
- 113
dünden beri burdayım sayılır mıSen varsın zaten
dünden beri burdayım sayılır mıSen varsın zaten
İlk sayfadan buraya kadar bi göz gezdir reis yanlışın olmasınKimi kayırdım hiçbirini tanımam bunların
Dnkü kaybetti kanka puuhjhadünden beri burdayım sayılır mı
Gezdirdim kanka ona göre yaptım sen 1. 5. 36. Sayfada varsan o adamlar her sayfada varİlk sayfadan buraya kadar bi göz gezdir reis yanlışın olmasın
Atamıyorum ki dm yazsana kralAdam kayırma ya devam tebrikler
Sayfaları göz gezdir takip edenlerde bende vardım ama sağlık olsunDnkü kaybetti kanka puuhjha
Saol şimdiden ben herkes kazanır diye dedim inşallah kazanırızDnkü kaybetti kanka puuhjha
Dm atarmıısn bana bn atamıyormAdam kayırma ya devam tebrikler
Aman dost liste yasakodendı @Losers baştan sona takıpcı herkesi listeleyecek herkese gönderım yapılacak
Dost bende vardım amaGezdirdim kanka ona göre yaptım sen 1. 5. 36. Sayfada varsan o adamlar her sayfada var
ben parayı gonderdım salih size gönderim yapar konu kilitlenebilir @Shellac burası tamam
Geldi teşekkürler saolunAman dost liste yasak
Dost bende vardım ama
@makina saol abiGeldi teşekkürler saolun
Haksızlık olduğunu düşünüyorum reis şahsi fikrimdir kazancın için tebrik ederim.ben parayı gonderdım salih size gönderim yapar konu kilitlenebilir @Shellac burası tamam
@makina123 saol abi
ben parayı gonderdım salih size gönderim yapar konu kilitlenebilir @Shellac burası tamam

Haksızlık yokHaksızlık olduğunu düşünüyorum reis şahsi fikrimdir kazancın için tebrik ederim.
Daha kaç sayfa önceden sana ödül yok gibisinden çarptırma yaptın zatenGezdirdim kanka ona göre yaptım sen 1. 5. 36. Sayfada varsan o adamlar her sayfada var