- 10,113
- 2,056
- 113
Valla sayacam bekleKardeşim kendi mesajların ile onun mesajlarını say bak sen mi daha çok takip etmişsün o mu gel sonucu bana sötle sanada atcam ondan çok mesajın varsa
Valla sayacam bekleKardeşim kendi mesajların ile onun mesajlarını say bak sen mi daha çok takip etmişsün o mu gel sonucu bana sötle sanada atcam ondan çok mesajın varsa
Tamam sayTamam gel sayalım onun çoksa ben sana atacam ödül benim çoksa sen bana at
Atıldı teşekkür ederim
Özelden senin ibanı o atsın banaÖzkan ın hakkı bana atarsın IBAN iletirim şimdi kendisine de sor yine
İlettim sanaÖzelden senin ibanı o atsın bana
Arkadaşa ileitn ödülümü o bana ulaşacak msj sayom yeterli değil iban atamıyorumÖzkan ın hakkı bana atarsın IBAN iletirim şimdi kendisine de sor yine
@LosersArkadaşa ileitn ödülümü o bana ulaşacak msj sayom yeterli değil iban atamıyorum
Ben yazıykrum sanaArkadaşa ileitn ödülümü o bana ulaşacak msj sayom yeterli değil iban atamıyorum
Ezel 99Tamam say
99 mesaj az mı 3 saatten fazla takip ettik neyse Allah gönlüne göre versinEzel 99
Mehmet: 123
Kardeş benim senle birşeyin yok arkadaş senin benden çok yazdığını söyledi inat eetim saydim99 mesaj az mı 3 saatten fazla takip ettik neyse Allah gönlüne göre versin
Benim mesajım ozkandan da akindan da ezelde de çok dost üşenmedim saydimTamam say
Tebrikler ozmn kralBenim mesajım ozkandan da akindan da ezelde de çok dost üşenmedim saydim
?????Kardeşim kendi mesajların ile onun mesajlarını say bak sen mi daha çok takip etmişsün o mu gel sonucu bana sötle sanada atcam ondan çok mesajın varsa
Bakıyorum Dm