Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 / Kasa 9000 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,178
28,413
113
neyse beyler iyice mala bagladım kaybedince kayip ekstradan 8k da kayip yeminle kendi mallıgıma beleş 50 k yı ittim daha bisi demiyorum allah kahretsın amk

ne desek boşta niye çıkmazsın yani ne derdin vardı niye 52 yi 50 yapayım dedin niye 52 yi direk çekmedin bunlar hep şaibeli cevap alamayacağımız sorular

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,362
13,087
113
neyse beyler iyice mala bagladım kaybedince kayip ekstradan 8k da kayip yeminle kendi mallıgıma beleş 50 k yı ittim daha bisi demiyorum allah kahretsın amk

ne desek boşta niye çıkmazsın yani ne derdin vardı niye 52 yi 50 yapayım dedin niye 52 yi direk çekmedin bunlar hep şaibeli cevap alamayacağımız sorular
sağlık olsun reisim ya

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Valla bişey diyemiyorım ya garip.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,989
27,286
113

Sabaha kadar tümbette harcadığın emeğe yazık. Geçmiş olsun

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113

Kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...