- 49,330
- 54,139
- 113
Devam edip sıfırlamış iste neyse sağlık olsun
Harbimi kesin miDevam edip sıfırlamış iste neyse sağlık olsun
Evet yat dostHarbimi kesin mi
57-58 çekim ekranına geldim den ben bunu anlamadım nedense ya. Ben mi safımDevam edip sıfırlamış iste neyse sağlık olsun
Daha lüks bişey bakıyordum2 yumurta kırıp yesene
Pogaca puhwaDaha lüks bişey bakıyordum
Kardeşim sen fakirdin değil miPogaca puhwa
Yine şans yok neyse sağlık olsunEvet yat dost
Son anda çekimden vazgeçip tekrar devam edip batmış dost57-58 çekim ekranına geldim den ben bunu anlamadım nedense ya. Ben mi safım
Nefesim kokuyorKardeşim sen fakirdin değil mi
Katladin simdi puhwaayok oyun değişikliği ve ikiye katlar mıyım düşüncesi 🥱
O zmn ortada bir iyi bir kötü haber yok. Sadece kötü haber var. Hemde çok kötüSon anda çekimden vazgeçip tekrar devam edip batmış dost
sağlık olsun reisim yaneyse beyler iyice mala bagladım kaybedince kayip ekstradan 8k da kayip yeminle kendi mallıgıma beleş 50 k yı ittim daha bisi demiyorum allah kahretsın amk
ne desek boşta niye çıkmazsın yani ne derdin vardı niye 52 yi 50 yapayım dedin niye 52 yi direk çekmedin bunlar hep şaibeli cevap alamayacağımız sorular
Sabaha kadar tümbette harcadığın emeğe yazık. Geçmiş olsunneyse beyler iyice mala bagladım kaybedince kayip ekstradan 8k da kayip yeminle kendi mallıgıma beleş 50 k yı ittim daha bisi demiyorum allah kahretsın amk
ne desek boşta niye çıkmazsın yani ne derdin vardı niye 52 yi 50 yapayım dedin niye 52 yi direk çekmedin bunlar hep şaibeli cevap alamayacağımız sorular
Kolay gelsinneyse beyler iyice mala bagladım kaybedince kayip ekstradan 8k da kayip yeminle kendi mallıgıma beleş 50 k yı ittim daha bisi demiyorum allah kahretsın amk
Ben sana dedim slota giren adam duramaz diye dostValla bişey diyemiyorım ya garip.
üzücü sadece ha bankaya borcum vardı 110 bin kadar onun 50 sini kapatabilirdim ama maalesef yine yine 0sağlık olsun reisim ya