Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,866
1,565
113
Kardesim böyle talepkar olarak öne çıktığını dusunuyor olabilirsin ama tam tersi kötü oluyor anladığın üzere şöyle anlayabilirsin beni seç beni seç dedin adam cevap vermedi ben bisey demedim bana dm attı kötü izlenim benim düşünceme göre haberin olsun
Haklısın da abi ben maç hakkında konuştuğunda bakıyor begeniyordu mesajimi sadece evet hayır yeterli zaten belirsizlik insanı yoruyor

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,885
10,383
113
Kardesim böyle talepkar olarak öne çıktığını dusunuyor olabilirsin ama tam tersi kötü oluyor anladığın üzere şöyle anlayabilirsin beni seç beni seç dedin adam cevap vermedi ben bisey demedim bana dm attı kötü izlenim benim düşünceme göre haberin olsun
Sen bilirsin la abi Kuveyt hesaba giremiyorumum şubeye gidin diyor niye

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,065
6,065
113
Lan adamin umrunda mi saniyon her konuda boyle bu arkadas para atsin biride nasil atiyosa atsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...