- 10,651
- 5,723
- 113
125.000 Suriye lirasiKaç dinar verdi
125.000 Suriye lirasiKaç dinar verdi
Herseyimi sana borçluyum kardeşim varolasin@tahir1603 bak direndim adamın peşini bırakmadım sana da faydamız dokunmuş oldu 🤣
Copa libertadores bizi bekler gece 😄Herseyimi sana borçluyum kardeşim varolasin
4 olsun fark etmiyorNe bekliyoruz kupon gormedim dostlari gorunce konuya geldim
Haklısın da abi ben maç hakkında konuştuğunda bakıyor begeniyordu mesajimi sadece evet hayır yeterli zaten belirsizlik insanı yoruyorKardesim böyle talepkar olarak öne çıktığını dusunuyor olabilirsin ama tam tersi kötü oluyor anladığın üzere şöyle anlayabilirsin beni seç beni seç dedin adam cevap vermedi ben bisey demedim bana dm attı kötü izlenim benim düşünceme göre haberin olsun
Sen bilirsin la abi Kuveyt hesaba giremiyorumum şubeye gidin diyor niyeKardesim böyle talepkar olarak öne çıktığını dusunuyor olabilirsin ama tam tersi kötü oluyor anladığın üzere şöyle anlayabilirsin beni seç beni seç dedin adam cevap vermedi ben bisey demedim bana dm attı kötü izlenim benim düşünceme göre haberin olsun
Lan adamin umrunda mi saniyon her konuda boyle bu arkadas para atsin biride nasil atiyosa atsinKardesim böyle talepkar olarak öne çıktığını dusunuyor olabilirsin ama tam tersi kötü oluyor anladığın üzere şöyle anlayabilirsin beni seç beni seç dedin adam cevap vermedi ben bisey demedim bana dm attı kötü izlenim benim düşünceme göre haberin olsun
Şubeye gidin diyorsa Şubeye gidin diyordur kardeşimSen bilirsin la abi Kuveyt hesaba giremiyorumum şubeye gidin diyor niye
Öyle deme abi esref abiye öyle yapa yapa para kopardiLan adamin umrunda mi saniyon her konuda boyle bu arkadas para atsin biride nasil atiyosa atsin
Yanlış hesaptan para gelmiş hesabına demek ki. Girdi çıktı daSen bilirsin la abi Kuveyt hesaba giremiyorumum şubeye gidin diyor niye
Onu bende bilim abi bloke yedim büyük ihtimal iki gündür 25 kişiye para atmisimdirŞubeye gidin diyorsa Şubeye gidin diyordur kardeşim
Herkes gibi bende roll takip ediyorum ihtiyacım olmasa bu saatte forumdane işim varLan adamin umrunda mi saniyon her konuda boyle bu arkadas para atsin biride nasil atiyosa atsin
Kulağının üzerine yat deyimini duydun mu bilmiyorum yapacağını yap beklemeye geçHaklısın da abi ben maç hakkında konuştuğunda bakıyor begeniyordu mesajimi sadece evet hayır yeterli zaten belirsizlik insanı yoruyor
E tamam iste dedigime geliyo bir insan kendini boyle dusurur mu hicÖyle deme abi esref abiye öyle yapa yapa para kopardi
Üzücü kardeşimLan adamin umrunda mi saniyon her konuda boyle bu arkadas para atsin biride nasil atiyosa atsin
Düşürmez abi yanlış bir seyE tamam iste dedigime geliyo bir insan kendini boyle dusurur mu hic
Hayirli geceler kardesim@kartal060606 dostum gecenin tek kazananı olarak kutluyorum seni daim olsun hayırlı geceler herkese
Paranı verirler hesap kapatilirlar.Sikecekler beni yarin