Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,447
113
Kardesim böyle talepkar olarak öne çıktığını dusunuyor olabilirsin ama tam tersi kötü oluyor anladığın üzere şöyle anlayabilirsin beni seç beni seç dedin adam cevap vermedi ben bisey demedim bana dm attı kötü izlenim benim düşünceme göre haberin olsun
dağıtmaya niyetim yoktu da söz verdik bir kere. Bir de kupon şimdi sonuçlandıktan sonra ben 100k yapmadan bırakmam size söz verdik ki parayı çekeyim. Siz olmasanız muhtemelen sıfırlardım :) Zaten kasam şu an -500k biraz harclik yapalım

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
dağıtmaya niyetim yoktu da söz verdik bir kere. Bir de kupon şimdi sonuçlandıktan sonra ben 100k yapmadan bırakmam size söz verdik ki parayı çekeyim. Siz olmasanız muhtemelen sıfırlardım :) Zaten kasam şu an -500k biraz harclik yapalım
Aman ha devam etme yarına sağlam kupon yaparsın aceleye gerek yok yavaş yavaş

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
4 dk verdi 2 dk kaldi

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
Sözünün eri olman kısa vadede olmasada uzun vadede sana kazandırır kardeşim umarım kısa süre içinde borclarindan kurtulursun 5 senede yaptığım borcu 1 gecede bitirdim darısı seninde basina

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,091
6,126
113
Herkes gibi bende roll takip ediyorum ihtiyacım olmasa bu saatte forumdane işim var
Bizim de var ihtiyacimiz bir kisiye mesaj atmiyoruz,8 senedir burdayim dostlarla muhabbete geliyorum sadece. Son 2 3 aydir roll takip ediyorum o da yine dost dedigim adam varsa icerde . Bugun mesela ilk kez bastan sona takip ettim ödül ben haric baskalarina atildi tebrik ettim ciktim ihtiyacim olmasina ragmen tebrik disinda en ufak bi yorumum olmadi, ne odul diye agladim ne millete yazdim. Dusunen adam dusunur yazar zaten dostum taleple gelcek paranin anasini satim ben. Ben senin icin diyorum paradir bu, bugun var yarin yok. Biraktigin izlenim cok onemli. Beni yanlis anlama sakın. Umarim bir odul varsa ortada sen alirsin ihtiyacin gorulur 😘

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...