Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,447
113
Haklısın dost Allah hepimize nasip etsin su iradeyi de kurtulalım inşallah inan 3 aydır uyku uyuyamaz oldum kan ter icinde uyanıyorum hep kabus kendi kendime ettim herseyi
seni en iyi ben bilirim dost geçen sene 300k kazandim çektim parayı gecesinde arabalara bakıyordum. Dur dedim daha iyi araba alalim 2 saatte 300k yedim bir de üstüne 300k da borç yaptım. Adamı 2 saatliğine vezir de ediyor rezilde valla bu illet

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,987
24,971
113
Ulan yedigimiz ictigimizden mi 2 senedir millet illallah etti hastaliktan. Gecen ayda ben kotuydum 1 haftada zor atlattim. Ilac flan de fayda etmez serum taktirabilirsen serum taktir kanka
Kanka bağışıklığım zayıf zaten soğan sarımsak yeşillik balık hayatımda yemedim kan değerleri de patlak uzun ve sağlıklı yaşaman imkansiz demişti doktor 2 gün yatak 3.gun toprak nasip etsin diyelim :)

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Ulan yedigimiz ictigimizden mi 2 senedir millet illallah etti hastaliktan. Gecen ayda ben kotuydum 1 haftada zor atlattim. Ilac flan de fayda etmez serum taktirabilirsen serum taktir kanka
Üstümüzde her türlü virüsü deniyorlar bende dün ayağa kalkabildim boğaz agriis burun tıkanıklığı kemiklerin her tarafın ağrıyor kulak tıkanıklığı komple vücut pert oluyor sizde nasıldı bilmiyorum ama

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,454
15,699
113
seni en iyi ben bilirim dost geçen sene 300k kazandim çektim parayı gecesinde arabalara bakıyordum. Dur dedim daha iyi araba alalim 2 saatte 300k yedim bir de üstüne 300k da borç yaptım. Adamı 2 saatliğine vezir de ediyor rezilde valla bu illet
Kalp dayanmaz o paraya geçmiş olsun
Nalet kumar

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,367
5,911
113
Haklısın dost sana da cok gecmis olsun ben hic o miktarları görmedim yalan degil ama borcum harcım cok birine bi faydam olsun istiyorum kumar dogru yol degil evet ama bunu kendi maaşımla da yapamam zaten herseye fakirlik yüzünden bulaştım daha da beter battim

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,090
31,862
113
Haklısın dost sana da cok gecmis olsun ben hic o miktarları görmedim yalan degil ama borcum harcım cok birine bi faydam olsun istiyorum kumar dogru yol degil evet ama bunu kendi maaşımla da yapamam zaten herseye fakirlik yüzünden bulaştım daha da beter battim
Kendi maaşımla yapamam diyip maaş günü kumara düşüyorsun kardeşim şunu yazma bari.

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,003
5,939
113
Üstümüzde her türlü virüsü deniyorlar bende dün ayağa kalkabildim boğaz agriis burun tıkanıklığı kemiklerin her tarafın ağrıyor kulak tıkanıklığı komple vücut pert oluyor sizde nasıldı bilmiyorum ama
Tamamen aynisi dostum. Cok gecmis olsun

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,367
5,911
113
Kendi maaşımla yapamam diyip maaş günü kumara düşüyorsun kardeşim şunu yazma bari.
Maas gunu kumara düştüğümü kim söyledi ben bu ay yarim maas aldim zaten abi ben o hatayı 2 kez yaptim onlarda geçmişte kaldı kendi maasimdan ilk yaptığım sey kredi fatura ödemek ve erzak almak elimde zaten hicbirsey kalmıyor o yüzden mayıs ayının bitmesini bekliyorum herseye atarli giderli yazıp duruyorsun abi diyoruz neyse

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,866
1,565
113
şu foruma belki 10 sefer geldim kumarı biraktim diye ama her seferinde geri döndüm. Artık bıraktım demiyorum o yüzden mesela :) en iyisi sessiz sedasız gitmek gidilecekse de
Sağlık olsun diyelim inşallah kimse dibi görmez kumar öyle pis biseyski ailenle arani bozar pskolojin alt üst olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...