- 21,977
- 27,278
- 113
SigaraMardinli ökkeş
SigaraMardinli ökkeş
Uyar 😁😁😁😁Sigara
1850 yi çöpe atarım daha mantıklı şu anAradan 1 yıl geçmiş diyor 1 ocakta gönderdim parayı yalancıya bak ulan madem öyle atarsın 1850 daha yoluna bakarsın
1kqrton var simdilikSigara
Evet İstanbul beyefendisiyimYa senin Türkçeni yerim ne güzel kelimeler kullanıyorsun pauah
Özel konuşacak bir adam değilMe diyeyim ki dost. Keşke direk özelden çözebilseydiniz. Tatsız ve gereksiz bir durum dallanıp budaklandı
Bana at çöpe atma🤣🤣🤣1850 yi çöpe atarım daha mantıklı şu an
Çöp olmaz ❌❌❌1850 yi çöpe atarım daha mantıklı şu an
Peh parasız İstanbul beyefendisi olunmaz maalsef puahEvet İstanbul beyefendisiyim
Yok 10 sene oldu ulan para istiyorsun atıyoruz Mantıken paramız olmayınca senin atman lazımken 500 atiyorsun bide hatırlayamadım diyorsun1850 yi çöpe atarım daha mantıklı şu an
Görüyorsun dimi nankörü 1 yıl diyorÇöp olmaz ❌❌❌
Yalıya talip çıkmıyor me zamandır satamadıkPeh parasız İstanbul beyefendisi olunmaz maalsef puah
Hay senin yalanına pauahYalıya talip çıkmıyor me zamandır satamadık
Uzerine 30 defa yazdın. 1 kez güzellik yaptın kazanınca gereğini yaptım kendini bozmasaydin yine görülürdün ama sen gerçekten işine bak dostum hiç birşey değişmeyecekişine bak dm atıp para isterken iyiydi parayı tutturunca da 500tl atıp seni hatırlayamadım diyorsun ne iş ?
Değişse ne değişmese ne çakallığını insanlar görmüş oldu işteUzerine 30 defa yazdın. 1 kez güzellik yaptın kazanınca gereğini yaptım kendini bozmasaydin yine görülürdün ama sen gerçekten işine bak dostum hiç birşey değişmeyecek
Kim laf yemedi ki bu forumda insanlar resmen kafayı yemiş yemin ederimOlum herkese laf söyleyin de @Mülayim6060 demeyin bari. Herif 1 yıldır forumun altından üstünden herkese deli gibi destek oldu. Keşke bütçem olsa adama fazlasını versem. Ne zaman istense geri çevirmedi kimseyi kolay kolay. Millet yuzbinlerle oynuyor 3-5 kişiye anca dağıtım yapıyor. Adam 20-30k kazanclarda gözümle gördüm 20k üstü dağıtım yapti
Al işteOlum herkese laf söyleyin de @Mülayim6060 demeyin bari. Herif 1 yıldır forumun altından üstünden herkese deli gibi destek oldu. Keşke bütçem olsa adama fazlasını versem. Ne zaman istense geri çevirmedi kimseyi kolay kolay. Millet yuzbinlerle oynuyor 3-5 kişiye anca dağıtım yapıyor. Adam 20-30k kazanclarda gözümle gördüm 20k üstü dağıtım yapti