- 21,418
- 6,693
- 113
İnter atsa yardımcı oluruz da gitti gibi@akgul383 o kişi bu arkadaş olsun dost sana zahmet hesapta 28tl var olsa hemen atardım
İnter atsa yardımcı oluruz da gitti gibi@akgul383 o kişi bu arkadaş olsun dost sana zahmet hesapta 28tl var olsa hemen atardım
Istanbul akbil kullanan bilir borc bakiyem var ama borcu odemeden akbil qr basilmiyor adamsin@akgul383 o kişi bu arkadaş olsun dost sana zahmet hesapta 28tl var olsa hemen atardım
Bitmis abiİnter atsa yardımcı oluruz da gitti gibi
Para bende de yok valla bugün 2k gitti tekten hepsi de şanssızlığımızı kıracak birisi lazımIstanbul akbil kullanan bilir borc bakiyem var ama borcu odemeden akbil qr basilmiyor adamsin
Akbil var bende borç olaylarından anlamam çok kullanmıyorum akbilIstanbul akbil kullanan bilir borc bakiyem var ama borcu odemeden akbil qr basilmiyor adamsin
Uyumuycaz rol varsa takip etcem baska carem yokAkbil var bende borç olaylarından anlamam çok kullanmıyorum akbil
Üniversite miUyumuycaz rol varsa takip etcem baska carem yok
Yok calisiyorum ogrenci degilimÜniversite mi
MerhabaKafes dövüşü organize ediyorum beyler böyle olmayacak. Kayıt için @Metings1905 ile irtibata geçebilirsiniz
O Metin adisi dm atıp direk aile katıyor Şeref yoksunuKafes dövüşü organize ediyorum beyler böyle olmayacak. Kayıt için @Metings1905 ile irtibata geçebilirsiniz
Bırak merhabayı kayıtlarla ilgilenMerhaba
NasılsınBırak merhabayı kayıtlarla ilgilen
Param yokNasılsın
KikikşParam yok
Ooo metin bey yine ne araklamaya calision gece vardiyasındasın tırttKikikş
Sana cekılıs cıktıOoo metin bey yine ne araklamaya calision gece vardiyasından tırtt