- 22,719
- 7,323
- 113
Yalakalara gelsin diye pankart açtı görmedin mi dost😂Martin dikti mi çubuğu
Yalakalara gelsin diye pankart açtı görmedin mi dost😂Martin dikti mi çubuğu
Kesene bereket dost 🙏@keskin4455 @VenceremosBA @TheNightMare @ozkancoskun57 @Skrinar @Kayserili @zeisy @sulo52
Kazanan arkadaşlar
Kesen her zaman daim bol olsun reisim 😍@keskin4455 @VenceremosBA @TheNightMare @ozkancoskun57 @Skrinar @Kayserili @zeisy @sulo52
Kazanan arkadaşlar
he diktiMartin dikti mi çubuğu
Adam@keskin4455 @VenceremosBA @TheNightMare @ozkancoskun57 @Skrinar @Kayserili @zeisy @sulo52
Kazanan arkadaşlar
Kesene bereket dost@keskin4455 @VenceremosBA @TheNightMare @ozkancoskun57 @Skrinar @Kayserili @zeisy @sulo52
Kazanan arkadaşlar
çeeyrek altın mı kazandık@keskin4455 @VenceremosBA @TheNightMare @ozkancoskun57 @Skrinar @Kayserili @zeisy @sulo52
Kazanan arkadaşlar
Yalakalar alsın ödülünü baba kral işin goygoyundayım ben.Bu hafta forumda terör estireceğim o yalakaları konuda görürsem kulağından tutup atacağım 😂Yalakalara gelsin diye pankart açtı görmedin mi dost😂
Tebrikler usta daim olsun@keskin4455 @VenceremosBA @TheNightMare @ozkancoskun57 @Skrinar @Kayserili @zeisy @sulo52
Kazanan arkadaşlar
Caner sen ne zaman dikeceksin be gülüm çubuğu 😂he dikti![]()
ben dikersem fena dikerimCaner sen ne zaman dikeceksin be gülüm çubuğu 😂
Üsteğmen olarak emri ve görüşlerinize hazırım😂Yalakalar alsın ödülünü baba kral işin goygoyundayım ben.Bu hafta forumda terör estireceğim o yalakaları konuda görürsem kulağından tutup atacağım 😂
Tüm kasa yokki yaŞimdi tumkasasi olanlar numarayı atsın onları bir aradan çıkartalım
Tumkasa yok dost bende 🙁 iban atalım mı sanaŞimdi tumkasasi olanlar numarayı atsın onları bir aradan çıkartalım
Yoksa iban atarsın dost sıkıntı olmazTüm kasa yokki ya