- 22,713
- 7,321
- 113
La Won laSaplaaaaaaaaaaaa
La Won laSaplaaaaaaaaaaaa
Bug a girdim 🤣La Won la
Biz yakarsak söndüremezler geri döndüremezler mi diyorsun dostben dikersem fena dikerim![]()
Tombet ne laKaldı 2.5k tombet için
Saplaaaaaaaaaaa
500 almş takipten tombet de 3 yatır 3 cek 3 ile devam et var onu diyor sinyalTombet ne la
3k yaptık 3 istiyor çekmek için atınca 3 cekiyon 3 içerde kaliyo ana para çevrimi sonrası onuda cekiyon işteTombet ne la
Rollll aç sapliyalimmmm500 almş takipten tombet de 3 yatır 3 cek 3 ile devam et var onu diyor sinyal![]()
Deneme bonusu mu hocam?3k yaptık 3 istiyor çekmek için atınca 3 cekiyon 3 içerde kaliyo ana para çevrimi sonrası onuda cekiyon işte
Yok ya aylık tg takıp konusu var yaDeneme bonusu mu hocam?
Saplaaa Baba acıma A.Çekim gelsin ödemeleri hızlıca yaparız
Kimsede tumkasa yokmus heraldeÇekim gelsin ödemeleri hızlıca yaparız
Tebrikler 👏Çekim gelsin ödemeleri hızlıca yaparız
Şu pusulanın parasınıda trx dedim tether yollamışlar ne siteye attırıyor nede çektiriyor 500 lazım 2 gündür şurayada geldim geç gelmişim500 almş takipten tombet de 3 yatır 3 cek 3 ile devam et var onu diyor sinyal![]()
Takas yapamıyorsun mu trx ileŞu pusulanın parasınıda trx dedim tether yollamışlar ne siteye attırıyor nede çektiriyor 500 lazım 2 gündür şurayada geldim geç gelmişim
Benim üyelik yok da site sağlamsa iyiymiş
Ödüyor muş kankamBenim üyelik yok da site sağlamsa iyiymiş
Daim olsun reisim inş reisim çoğu kişide tumkasa yok galiba iban mı uygun olur sanaÇekim gelsin ödemeleri hızlıca yaparız