- 14,933
- 5,121
- 113
@Marley15 2 sene yaşlandık 
4 yada 5kısı vardı galıba gordugum dost@Pikaçuu Bu kadar yeterli dost 300 dağıtalim. Kâr ortak olsun dostlarla. Aktif olanları listeleyip dağıtımı yapar mısın
Kesene bereket tebrikler@Pikaçuu Bu kadar yeterli dost 300 dağıtalim. Kâr ortak olsun dostlarla. Aktif olanları listeleyip dağıtımı yapar mısın
Kesene bereket olsun dostum@Pikaçuu Bu kadar yeterli dost 300 dağıtalim. Kâr ortak olsun dostlarla. Aktif olanları listeleyip dağıtımı yapar mısın
Kesene bereket reis@Pikaçuu Bu kadar yeterli dost 300 dağıtalim. Kâr ortak olsun dostlarla. Aktif olanları listeleyip dağıtımı yapar mısın
Tebrikler kazancın daim olsun dost@Pikaçuu Bu kadar yeterli dost 300 dağıtalim. Kâr ortak olsun dostlarla. Aktif olanları listeleyip dağıtımı yapar mısın
Ohooo böyle olmazki 300 kar neyimize yetecek 😂😂@Pikaçuu Bu kadar yeterli dost 300 dağıtalim. Kâr ortak olsun dostlarla. Aktif olanları listeleyip dağıtımı yapar mısın
Tayfun shadow fterim savas pehlıvan pika vardı gormedıgım varmı@Pikaçuu Bu kadar yeterli dost 300 dağıtalim. Kâr ortak olsun dostlarla. Aktif olanları listeleyip dağıtımı yapar mısın
Bende varım dost her adımda vardımTayfun shadow fterim savas pika vardı gormedıgım varmı
Duzelttım dostBende varım dost her adımda vardım
Kaçanlar oldu onu hesaplarsak 😂Tayfun shadow fterim savas pehlıvan pika vardı gormedıgım varmı
Sevgili ortaklar hepinizi tebrik ediyorum 😂🌺Tayfun shadow fterim savas pehlıvan pika vardı gormedıgım varmı
Teşekkürler dostDuzelttım dost
300u 7ye bolersek zaten kanka zengin eder o miktar hepimizi😂 anonim sirket mi kursakKaçanlar oldu onu hesaplarsak 😂
Sorun yok streslide olsa guzel rol oldu eglenceli ve gergindiSağolun dostlar . Disaridayim cevap veremediklerimden özür diliyorum . Hiçbir mesaja bakamadım kusura bakmayın