- 131,832
- 93,019
- 113
Yada beni yazacaklar gelmezse dostlar borc harc son müdahelemizi yapıyoruz
Sabahki avustralya kurtarma pesindeyizEkli dosyayı görüntüle 508468

Yada beni yazacaklar gelmezse dostlar borc harc son müdahelemizi yapıyoruz
Sabahki avustralya kurtarma pesindeyizEkli dosyayı görüntüle 508468

Ah ulan kader ne zmn qülcen@Aekrem gördün mü aga dünyayı degil uzayı bile gümlettiler bu aksam
Başkanım yani diyecek kelime yok alanya İY 1.5 üste 2.70 veriyordu ben 2.01 den yattım Saglık olsun
Ya macı izlediysen az cok anlarsın aga ben baska birsey demiyorum golden sonra neler oldugunuAh ulan kader ne zmn qülcen
Demekki hediye ettm sarkı tam yerinde sarkıymıs
Yok izlemedim kardoYa macı izlediysen az cok anlarsın aga ben baska birsey demiyorum golden sonra neler oldugunu
Kendi oynamış kanka aç bişey olmazO degil cocukluk arkadasım cocugun bu işlerle işi yok aga dedi bende oyniyim 40 yılda 1 dedi iyi oyna dedim oda 2500 K attı şimdi beni arıyor acamıyom telefonu
@Aekrem yaktın beni ekoooo yaktınAh ulan kader ne zmn qülcen
Demekki hediye ettm sarkı tam yerinde sarkıymıs
Ocak sondurdun heO degil cocukluk arkadasım cocugun bu işlerle işi yok aga dedi bende oyniyim 40 yılda 1 dedi iyi oyna dedim oda 2500 K attı şimdi beni arıyor acamıyom telefonu
Öylede ben aracı oldum ya ulan gs varya bu aksamımı buldun be UlanKendi oynamış kanka aç bişey olmaz
Yok be agacım bize ocakmı dayanır apartman gittiOcak sondurdun he
Gumar bu dünya dayanmazYok be agacım bize ocakmı dayanır apartman gitti
Güzel kardeşm ben digil türkiye nin yüzde 90 u İY 1.5 oynadı bu mac nesinede acıktı anladın tek olarak ben sonradan gördüm onu yani sadece ben digil alayı gümledi ve bu şikenin aaa babası güzel kardeşim anladın hic bir bahanesi yok tek kale oynayıpta 12 den sonra gol gelmemesi icardinin 36 da kaçırdı gı pozisyona bak anlarsın demek istediğimiHerzaman ilk yarı 2 golü döşeyen GS sen basınca şike yapmıştır kesin kardeşimbu kafada devam.
Yani bunun gssi feneri yok anladın her türlü müdahale geliyor paraya döndü iş artık sen 2008 deki kafada kaldıysan çok temiz kalırsın kaldırmaz bu sistem okadar temizliği iyi niyetli düşünme yaniHerzaman ilk yarı 2 golü döşeyen GS sen basınca şike yapmıştır kesin kardeşimbu kafada devam.
Katılıyorum kardeşim sana.Bütün ilk 11 dahil okan buruğa bugün talimatı iletti İngiliz baronlar. Kesinlikle ilk yarı 1den fazla gol atmayacaksanız yoksa yarın sabaha çıkamazsınız diye talimat geldi.İcardide o yüzden o topu dışarı vurdu.HAKLISIN.Güzel kardeşm ben digil türkiye nin yüzde 90 u İY 1.5 oynadı bu mac nesinede acıktı anladın tek olarak ben sonradan gördüm onu yani sadece ben digil alayı gümledi ve bu şikenin aaa babası güzel kardeşim anladın hic bir bahanesi yok tek kale oynayıpta 12 den sonra gol gelmemesi icardinin 36 da kaçırdı gı pozisyona bak anlarsın demek istediğimi
Kardeşim sen anlamak istemedikten sonra feriştahı da gelse kafan degişmez o yüzden ugrasmycamKatılıyorum kardeşim sana.Bütün ilk 11 dahil okan buruğa bugün talimatı iletti İngiliz baronlar. Kesinlikle ilk yarı 1den fazla gol atmayacaksanız yoksa yarın sabaha çıkamazsınız diye talimat geldi.İcardide o yüzden o topu dışarı vurdu.HAKLISIN.