- 90,813
- 100,367
- 113
Tebrikler dost
Denver nuggetYok çöp şiş maçı 😀😀😀
Belki daha atmamıştır salo adama niye laf carpitiyonDm yanmadı demek ki ödüller dağıtıldı sağlık olsun 🙂 tekrar tebrikler hocam kesene bereket arkadaşlarada tebrikler hayırlı geceler.
Bol sansGeliyor gelmekte olan dostlar 😊
Abuzer sen neden bana karşı tavır alıyorsun devamlı anlamadım? Birşey mi dedim ben şimdi ne çarpıtayım Allahını seversen durduk yere dert arama reis be hadiBelki daha atmamıştır salo adama niye laf carpitiyon
Ulan bikere kimseye dağıtım yapmamışsınız forumda çekim paylaşta paylaşıp duruyonuz başkaları atmayınca yada az atınca demediginiz lafı birakmiyonuz size tavır alınmayacakta kime alinacakAbuzer sen neden bana karşı tavır alıyorsun devamlı anlamadım? Birşey mi dedim ben şimdi ne çarpıtayım Allahını seversen durduk yere dert arama reis be hadi
Saqol sarı profilTerbıkler
Göstere göstere yapmıyorum ben dağıtım ben çok atıyorum forumdan ispatlarım ama. Ondan sonra bu laflarını yersin.Ulan bikere kimseye dağıtım yapmamışsınız forumda çekim paylaşta paylaşıp duruyonuz başkaları atmayınca yada az atınca demediginiz lafı birakmiyonuz size tavır alınmayacakta kime alinacak
Abuzer sen neden bana karşı tavır alıyorsun devamlı anlamadım? Birşey mi dedim ben şimdi ne çarpıtayım Allahını seversen durduk yere dert arama reis be hadi
Tarışma istemiyorum beylerUlan bikere kimseye dağıtım yapmamışsınız forumda çekim paylaşta paylaşıp duruyonuz başkaları atmayınca yada az atınca demediginiz lafı birakmiyonuz size tavır alınmayacakta kime alinacak
Ben yemem la bisey sana afiyet olsun biz biliyoz kimin dağıtıp dagitmadini sen merak etmeGöstere göstere yapmıyorum ben dağıtım ben çok atıyorum forumdan ispatlarım ama. Ondan sonra bu laflarını yersin.
Ben başlatmadım. Dağıtım yapmamız lazımmış öyle diyor arkadaş. Yoksa bu forumda sana karşı tavır alırım diyorTarışma istemiyorum beyler
Kardeş 1 sıkıntın varsa vereyim telefonu yaz dmden ara konuşalım bir hele yaBen yemem la bisey sana afiyet olsun biz biliyoz kimin dağıtıp dagitmadini sen merak etme