- 17,149
- 6,123
- 113
Hayırlı olsun dostum @MODEL1903
Tebrik ederim güzel tercih kazançta güzelGeliyor gelmekte olan dostlar 😊
Normalde pek paylaşım yapan biri değilim kardeşim bilerek paylaştım gelirse bir kaç arkadaşa naçizane mutlu etmek yoksa tek yiyen tek ölür derler ☺ takip eden herkese teşekkürler özelden bir kaç kişiye ulaşacağım kimse gönül koymasın ulaşamadıklarıma da bir sonraki kuponda inşallah 🙏Tebrikler reis forumda 2d2 maşallah 🙂 @MODEL1903
Eyvallah abi kesene bereket şimdiden ne diyelim nasip artık gerisi 🙂Normalde pek paylaşım yapan biri değilim kardeşim bilerek paylaştım gelirse bir kaç arkadaşa naçizane mutlu etmek yoksa tek yiyen tek ölür derler ☺ takip eden herkese teşekkürler özelden bir kaç kişiye ulaşacağım kimse gönül koymasın ulaşamadıklarıma da bir sonraki kuponda inşallah 🙏
Düşünmen yeter bol şans bundan sonrakilereNormalde pek paylaşım yapan biri değilim kardeşim bilerek paylaştım gelirse bir kaç arkadaşa naçizane mutlu etmek yoksa tek yiyen tek ölür derler ☺ takip eden herkese teşekkürler özelden bir kaç kişiye ulaşacağım kimse gönül koymasın ulaşamadıklarıma da bir sonraki kuponda inşallah 🙏
Mesaj bekliyorum inşallah her kuponun tutar 😀😀Normalde pek paylaşım yapan biri değilim kardeşim bilerek paylaştım gelirse bir kaç arkadaşa naçizane mutlu etmek yoksa tek yiyen tek ölür derler ☺ takip eden herkese teşekkürler özelden bir kaç kişiye ulaşacağım kimse gönül koymasın ulaşamadıklarıma da bir sonraki kuponda inşallah 🙏
Nugget maçı mıAllahtan clippers atamıyor
Aynen 20 fark da paylaştın zaten tekrar tebrikler dostNormalde pek paylaşım yapan biri değilim kardeşim bilerek paylaştım gelirse bir kaç arkadaşa naçizane mutlu etmek yoksa tek yiyen tek ölür derler ☺ takip eden herkese teşekkürler özelden bir kaç kişiye ulaşacağım kimse gönül koymasın ulaşamadıklarıma da bir sonraki kuponda inşallah 🙏
Maç bitti ablaNugget maçı mı
Bitti maç dostNugget maçı mı
Evet bittiMaç bitti abla
Yok çöp şiş maçı 😀😀😀Nugget maçı mı