Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling MR.YK / Kasa 26 Hedef 100 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,494
33,616
113
Fenerin eksikligi tum topcular ayni duzeyde ayni ayarda olmalari, mesela orta saha hepsi ayni tip duz oyunncular tadic olmus onu ayri tutuyorum cok normal bi kayip bu mac ayrica fenerin iki forvetide cok kotu
Abi fiziği kaldırmıyor artık adamın ben gol kaçırmasında değilim yuruyemiyor adam defanslar çok rahat tutuyor onu şutu falanda çok zayıf iyi şut da çekemiyor

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,838
26,734
113
Abi fiziği kaldırmıyor artık adamın ben gol kaçırmasında değilim yuruyemiyor adam defanslar çok rahat tutuyor onu şutu falanda çok zayıf iyi şut da çekemiyor
Tadic symanzki dzeko rl nesri muldur ismail osayi yeni gelen kel o caglar falan cok kotuler ya fenerin oyunculari diil bunlar soylim

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,494
33,616
113
Tadic symanzki dzeko rl nesri muldur ismail osayi yeni gelen kel o caglar falan cok kotuler ya fenerin oyunculari diil bunlar soylim
Abi tadic iyi tadicin paslarini hep yiyorlar bugün yine kaç tane kilit pas attı osayi de yedi dzekoda yedi diğerleri konusunda katılıyorum bu sene çok düştüler iyi oynamiyorlar hele çağlar berbat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...