- 66,364
- 32,235
- 113
Papara mapara yok iban var@Abuzerkömürcü Papara bırak dm den
Papara mapara yok iban var@Abuzerkömürcü Papara bırak dm den
uzatma kör ıban bırakPapara mapara yok iban var
Millet gittikce yaş alir sen geriye gidiyon ak puahha aglatirim kanama bilmem ne bunlari kullanma joecigimBende sorun ne alaka geldin tribe girer gibi cevap verdin bişey sorduk onu görmemiş demekki millet bende sıkıntı olsa kâle bile almazdım seni suvatım seviyoruz diye oran buran oynamasın ağlatırım
Profilimin altına ağlak suvat special yazcamRüyasında sana kötü şeyler yapıyormış ama anlattı bana şuahaha
Tamam keluzatma kör ıban bırak
Senden öğrendik be suvatım konularda regl regl diye gezen sensin nasıl yazarsan öyle cevap veriyorum demekki senin seviyendeyim 😀Millet gittikce yaş alir sen geriye gidiyon ak puahha aglatirim kanama bilmem ne bunlari kullanma joecigim
onnumara Saclarım Var at kafası benı gorsen ask olursun da dumecı degılız bızTamam kel
Aynen 100 defa cevap vermesekte ayni devam edende benimSenden öğrendik be suvatım konularda regl regl diye gezen sensin nasıl yazarsan öyle cevap veriyorum demekki senin seviyendeyim 😀
Çıkar göster iskorpitonnumara Saclarım Var at kafası benı gorsen ask olursun da dumecı degılız bız![]()
Joe actirma simdi rollerini bana aglamak diyince sen gelirsin akla puhhahha ayrica gelsin kupon yeterki 10 saat yine aglarimProfilimin altına ağlak suvat special yazcam
Ben sana gülle geldim sen okla geldin suvatım konunun başını hatırlatırın özel oran ne diye sorduk orda başladın sen.Aynen 100 defa cevap vermesekte ayni devam edende benim
Konusma laOlum bana da birisini bırakın konuda tartışacak adam kalmadı
Sana northe kaldı oda kaçrı maç yattı dşte ssnsnOlum bana da birisini bırakın konuda tartışacak adam kalmadı
cıkarıp gostrıcezde foruma resım boyutu buyuk dıyorÇıkar göster iskorpit
Tamam biz bu foruma ağlamayı öğrettik de ustalığı elimizden almana katlanamadıkJoe actirma simdi rollerini bana aglamak diyince sen gelirsin akla puhhahha ayrica gelsin kupon yeterki 10 saat yine aglarim
Bende özel oran konusundan bakip geldigini dusundum ve mrl alamamis 10 lira vardi 5 ona attik puahhaBen sana gülle geldim sen okla geldin suvatım konunun başını hatırlatırın özel oran ne diye sorduk orda başladın sen.
Adam dedim suatım sen niye sataştın 🤣Konusma la
Hayir ben ögrettim falan diyomusum puhahha tamam sensin en aglak puahhaTamam biz bu foruma ağlamayı öğrettik de ustalığı elimizden almana katlanamadık
OyyyywvahahahhshhshsshhsshAdam dedim suatım sen niye sataştın 🤣