- 89,059
- 17,952
- 113
@Metings1905 nazarı değdi bana yarım sayıyla kaybetti
Öle deme@Metings1905 nazarı değdi bana yarım sayıyla kaybetti
Kanka arada şu futbolda dğişik maçlara 2.5 üst tek maç oynayıp yatmasan harbi iyi olcakta tek maça basıyon iyi miktar oraalar yakıyor seniCyber kırmızı çizgimiz ondan
Maç olmuyor bazen ondanKanka arada şu futbolda dğişik maçlara 2.5 üst tek maç oynayıp yatmasan harbi iyi olcakta tek maça basıyon iyi miktar oraalar yakıyor seni
Hepte yüksek bastığında olmuyor işte bilindik ligler üstten pek kazandırmıyor bulgaristan sırbistan ligleri eskiden çok iyiydi adamlar singapur ile aruba ligine bile et atmış sıradaki solomon ligimiz fiji ligimiz kaldıMaç olmuyor bazen ondan
Et mi atmış dostHepte yüksek bastığında olmuyor işte bilindik ligler üstten pek kazandırmıyor bulgaristan sırbistan ligleri eskiden çok iyiydi adamlar singapur ile aruba ligine bile et atmış sıradaki solomon ligimiz fiji ligimiz kaldı
Yuksek basacagi zaman benden tekli nba alicak ms tmmHepte yüksek bastığında olmuyor işte bilindik ligler üstten pek kazandırmıyor bulgaristan sırbistan ligleri eskiden çok iyiydi adamlar singapur ile aruba ligine bile et atmış sıradaki solomon ligimiz fiji ligimiz kaldı
Belirsiz dost zamanla görecezEt mi atmış dost
Daha da benim cyverıma laf etme 2026 dedik yarım saat sürmediBelirsiz dost zamanla görecez
Sen tekli vermiyon shshsvYuksek basacagi zaman benden tekli nba alicak ms tmm![]()
Istemiyon ki puahaSen tekli vermiyon shshsv
Cekilisi kazandim yazilmiyor sanaDaha da benim cyverıma laf etme 2026 dedik yarım saat sürmedi
Getırım sıyah çantayıDaha da benim cyverıma laf etme 2026 dedik yarım saat sürmedi
mk cyberi paso alt yapıyolar mal mal üclük attırıyo potayaDaha da benim cyverıma laf etme 2026 dedik yarım saat sürmedi
Hakkin gasp edildi maalesefCekilisi kazandim yazilmiyor sana
AferinDaha da benim cyverıma laf etme 2026 dedik yarım saat sürmedi
Helal olsunDaha da benim cyverıma laf etme 2026 dedik yarım saat sürmedi
Bu böyle bende mi gidicek kahroluyorum amaDaha da benim cyverıma laf etme 2026 dedik yarım saat sürmedi
Teklifin geçeriyse evet diyorum😁😁Açık rolün var zaten aq sjsbsbs