Ben talibim puahha
Ben talibim puahha
Sana 200 atalım takip ettiğin için yinede ayıp olmasın ama birdaha vukuat istemiyoruz 😡Rol alıp kaçmadm açıklamasını yaptm benı lütfen listeden çıkarın
200 e rolling Açsın amaSana 200 atalım takip ettiğin için yinede ayıp olmasın ama birdaha vukuat istemiyoruz 😡
Meksıkaya kacar200 e rolling Açsın ama
Herşeye rağmen iyi niyetli sinSana 200 atalım takip ettiğin için yinede ayıp olmasın ama birdaha vukuat istemiyoruz 😡
Yenisini bekliyoruz yeni geldik 🤣@qguzh4nn0 yapacak dağıtımı
Yok kardeşim sağol ben sana 1 rol borcum var başka arkadaşa verebilirsnSana 200 atalım takip ettiğin için yinede ayıp olmasın ama birdaha vukuat istemiyoruz 😡
Oğuzhan Gizli takipci mi@qguzh4nn0 yapacak dağıtımı
benide eklesen olmazmi bombaciArkadaşlar kışi başı 300 atalım @Marley15 ve @Metings1905 i de ekleyelim listeye kazanç ortada idare edin. Liste bu
Kesene bereket.Arkadaşlar kışi başı 300 atalım @Marley15 ve @Metings1905 i de ekleyelim listeye kazanç ortada idare edin. Liste bu
Kesene bereketArkadaşlar kışi başı 300 atalım @Marley15 ve @Metings1905 i de ekleyelim listeye kazanç ortada idare edin. Liste bu
Cok iyi kararArkadaşlar kışi başı 300 atalım @Marley15 ve @Metings1905 i de ekleyelim listeye kazanç ortada idare edin. Liste bu
Erhan ya sen al ya ben alayım 2 adım atıp sonra pay edelimCok iyi karar
Biz gönülden takipciyiz 🙏Oğuzhan Gizli takipci mi![]()