- 15,574
- 29,982
- 113
Naptın battin mi sabah vurdun parayı 😀Dostlar kazancınız daim olsun selam
Hani listede biz yokmuyiiz![]()
Naptın battin mi sabah vurdun parayı 😀Dostlar kazancınız daim olsun selam
Hani listede biz yokmuyiiz![]()
Ben takip edene ulaşırım. Onunla 1 kere alışverişim olmuştu. Bi ara kazanmıştı yazdım beni mikine takmadıRolling lerde başarılı olan olursa ulaşır sana zaten
Yok daha batmadıkNaptın battin mi sabah vurdun parayı 😀
Seni de ekledik listeye sen de dm at @qguzh4nn0 kendi payından kırptıolsun sorun degil ya denk gelirse aklinda olsun 3 4 gundur durumum bozuk kazanc olrsa benide gor sonra
Aman 1.2 gün sürsün ben ufak kazandım onu fa dağıttık 😀Yok daha batmadık
Ama yakındır her zamanki gibi![]()
Ben seni küçüklükten beri takipteyim dost biliyorsunBen takip edene ulaşırım. Onunla 1 kere alışverişim olmuştu. Bi ara kazanmıştı yazdım beni mikine takmadı![]()
dostum valla dm öyle doluyorki o an bakamiyorm yoksa bende imkan olnca cok dagitim yaparimBen takip edene ulaşırım. Onunla 1 kere alışverişim olmuştu. Bi ara kazanmıştı yazdım beni mikine takmadı![]()
Sabah kasa 2k olarak açtığım rollingin kayıp bonusunu 3600 yaptımAman 1.2 gün sürsün ben ufak kazandım onu fa dağıttık 😀
Açarsın bi rol o zmn sen yine🙂Sabah kasa 2k olarak açtığım rollingin kayıp bonusunu 3600 yaptım![]()
Bende ayni sekil espisine rol bile dediğim oldu hiç oralı olmadı maalesefBen takip edene ulaşırım. Onunla 1 kere alışverişim olmuştu. Bi ara kazanmıştı yazdım beni mikine takmadı![]()
tamam roll açiyim bende ozaman can sıkıntisi parasinda degilim keyfim yok kafam dagilirSeni de ekledik listeye sen de dm at @qguzh4nn0 kendi payından kırptı
İşteyim aksam 6 dan sonra ancak fırsat bulurumAçarsın bi rol o zmn sen yine🙂
Demek ki bugün bana rol actiracak o mübarek dost sensin ha 😀Sabah kasa 2k olarak açtığım rollingin kayıp bonusunu 3600 yaptım![]()
Sende sıkıntı var o zaman ben ne zaman takip etsem çoğu kez kazanıyor adamŞu forumda mülayim reisin parqsı bir bana nasip olmadı nezaman takıp etsem kaybetti kazandıklarında ben katılmadım ibnelık bende tamamda bukadar bahtssızlık olmas
Olabilir. Zaten Sen önce bana jest yapmıştın. Bende kazanınca ödül atmak seni etiketlenmiştim. Nickim farklıydı o zamandostum valla dm öyle doluyorki o an bakamiyorm yoksa bende imkan olnca cok dagitim yaparim