- 9,957
- 7,195
- 113
@Metings1905 44 u? adam 25 yasindaki adam gibi mizah yapabiliyo masallahMetin 44 ben 19 a yeni girdim
@Metings1905 44 u? adam 25 yasindaki adam gibi mizah yapabiliyo masallahMetin 44 ben 19 a yeni girdim
Bunları takma. Sanal hayatta kanka deyip geçeceksin. Zebra 65 yaşına girdi geçenlerde kardeşim dedim yadırgamadıAbiler kardesler sizlerin yaslar kac ya muhabbetlere cok dahil olamiyorum gecen burda birine kanka dedim adam 45 yasinda cikti
Sende alı koç gıbı kupon yapıyon 7/24@Metings1905 44 u? adam 25 yasindaki adam gibi mizah yapabiliyo masallah
Sen birde onu hiç parası yokken gör Cem Yılmaz da kimmis dersin@Metings1905 44 u? adam 25 yasindaki adam gibi mizah yapabiliyo masallah
KurruuuAlır almaz 3 Luk yedik sağlam kuruması lazim
Son adım
Param varken dostlarım dusman yapıyorumSen birde onu hiç parası yokken gör Cem Yılmaz da kimmis dersin
19 muMetin 44 ben 19 a yeni girdim
Ben takiyorum ya ayip oluyo bazen, banlanan bi abi vardi isa abi ona 1sene kanka dedim yasini ogrenince ibrahim tatlieses gibi kursun yemise döndüm utancimdan 😀Bunları takma. Sanal hayatta kanka deyip geçeceksin. Zebra 65 yaşına girdi geçenlerde kardeşim dedim yadırgamadı
Alev atarlar dmden birazdan metinim gitmeyesin şaka ayağınaVücudum 16
Saglık olsun20 saniye geç alsam 5 sayı avantajı vardı
O baya riskliymis bol sansAlır almaz 3 Luk yedik sağlam kuruması lazim
Son adım
saglam kurumasi lazimAlır almaz 3 Luk yedik sağlam kuruması lazim
Son adım
Samsunlu o burdaki durumları kötü genç yaşta gitmiş gurbete Allah yardımcısı olsun zor birdurum muhtemelen irdada yanlız yaşıyorÇok ilginç kimi kimsesi yok demek ki bence dışarda kalıyor abi aklıma başka hiçbir şey gelmiyor para bulursa pansiyon falan yapıyor gibi geldi
Bu iş hikaye çünkü işe çalışma niyetine girdiysen beyaz yaka değilsen böyleyken böyle abi yetkili kim işe çok ihtiyacım var bunu bile alacak param yok bana yardımcı olun dersin elin yüzün düzgün güven veriyorsan herkes yardımcı olur
Allah yardımcısı olsun ne diyelim
Mesela yani