Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 2700 Hedef 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BYTENNİS

NO LİMİT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,124
2,428
113
Valla bence başka maclara bakmanın anlamı yok suan bu maçta 3 perde de sayılar olur durursa son per dururlar gibi sen 3 pere de ust gir tek maçtan bitirelim bu isi 3 luk yüzdeleri müthiş suan ayni şekilde atmaya devam ederler dost
Katılıyorum bende

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,436
17,404
113
Valla bence başka maclara bakmanın anlamı yok suan bu maçta 3 perde de sayılar olur durursa son per dururlar gibi sen 3 pere de ust gir tek maçtan bitirelim bu isi 3 luk yüzdeleri müthiş suan ayni şekilde atmaya devam ederler dost
Bencede efso 3luk atiyolar 😂

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,485
29,792
113
Aldim gitti 3 üncü adim da bu olsun inşallah uykuya dalabilirim acayip uykum var

Ekli dosyalar

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Bencede efso 3luk atiyolar 😂
Yaw bende para yoktu yoksa bu maçtan iyi kazanridim dünden beri bu maçı bekliyordum miami max 5 saniye de hucum ediyor New de jalen yok olsa bu maçı bi ihtimal alta dondurur du oda olmayınca newde hızlı hucum ediyor bu mac bu şekilde devam eder dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...