- 39,460
- 33,564
- 113
Safiye ile Usman aga gibi güreş tutarlardi
Valla bence başka maclara bakmanın anlamı yok suan bu maçta 3 perde de sayılar olur durursa son per dururlar gibi sen 3 pere de ust gir tek maçtan bitirelim bu isi 3 luk yüzdeleri müthiş suan ayni şekilde atmaya devam ederler dostNe alacaz şimdi
Katılıyorum bendeValla bence başka maclara bakmanın anlamı yok suan bu maçta 3 perde de sayılar olur durursa son per dururlar gibi sen 3 pere de ust gir tek maçtan bitirelim bu isi 3 luk yüzdeleri müthiş suan ayni şekilde atmaya devam ederler dost
Çogumuz inandık. En taviz vermeyenimiz sendin Metin Hocam. Duruşun bizlere örnek oldu. Ne kadar teşekkür etsek az.10k atıcam dese valla sıktırı cekerdım kotu bsey ıster dıye
Bencede efso 3luk atiyolar 😂Valla bence başka maclara bakmanın anlamı yok suan bu maçta 3 perde de sayılar olur durursa son per dururlar gibi sen 3 pere de ust gir tek maçtan bitirelim bu isi 3 luk yüzdeleri müthiş suan ayni şekilde atmaya devam ederler dost
gördüm gördüm 2k atsa kaç cm diye sorardı metine iyi ucuz yırttıSen adamın tipini gördün mü eğer oysa metinle düşünemedim bı an aq
O kadar küfre ne yiyecekti başkaMuro sınırsız mi yedi la gelirdi şimdiye Meriç kuin 250 lazım ya diye
Aldim gitti 3 üncü adim da bu olsun inşallah uykuya dalabilirim acayip uykum varValla bence başka maclara bakmanın anlamı yok suan bu maçta 3 perde de sayılar olur durursa son per dururlar gibi sen 3 pere de ust gir tek maçtan bitirelim bu isi 3 luk yüzdeleri müthiş suan ayni şekilde atmaya devam ederler dost
Niye banlandı o en son onun sohbet sayfasında cikcik mi ne muhabbeti dönüyordu baya gergindi😀Muro sınırsız mi yedi la gelirdi şimdiye Meriç kuin 250 lazım ya diye
Muro kime saydırdı bu kadar da ban yediO kadar küfre ne yiyecekti başka
Bol şans barem gayet güzelAldim gitti 3 üncü adim da bu olsun inşallah uykuya dalma acayip uykum var
Yaw bende para yoktu yoksa bu maçtan iyi kazanridim dünden beri bu maçı bekliyordum miami max 5 saniye de hucum ediyor New de jalen yok olsa bu maçı bi ihtimal alta dondurur du oda olmayınca newde hızlı hucum ediyor bu mac bu şekilde devam eder dostBencede efso 3luk atiyolar 😂
Haylan06Muro kime saydırdı bu kadar da ban yedi
Hadi bol şans buraya kadar geldinAldim gitti 3 üncü adim da bu olsun inşallah uykuya dalabilirim acayip uykum var
Mülayim sen normal üye değilsin mülayim dolandırıcıdır diye şikayet konusu açarlar bu sektör nankör tuz sür gözlerineAldim gitti 3 üncü adim da bu olsun inşallah uykuya dalma acayip uykum var
Bol bol şansAldim gitti 3 üncü adim da bu olsun inşallah uykuya dalabilirim acayip uykum var
Kafa zehir gibi mubarek 😅Haylan06
En son ben müptezel değilim diyordu onu hatırlıyorumNiye banlandı o en son onun sohbet sayfasında cikcik mi ne muhabbeti dönüyordu baya gergindi😀