- 49,330
- 54,138
- 113
Bolsans dostParamiza para katma vakti gelmiştir hedef 4 adim
Bolsans dostParamiza para katma vakti gelmiştir hedef 4 adim
TamamBundan sonra bana sadece para gonderecek olan dm atsl desin zaten 😄
Bol sansParamiza para katma vakti gelmiştir hedef 4 adim
Bol şans diliyorum dostumParamiza para katma vakti gelmiştir hedef 4 adim
2Paramiza para katma vakti gelmiştir hedef 4 adim
Bol şansParamiza para katma vakti gelmiştir hedef 4 adim
Bol şansParamiza para katma vakti gelmiştir hedef 4 adim
Eyvallah kuzen gerek yok burdan birşey yazmama sen anlarsın diye düşünüyorum 👍🏼Buradan yazın dostum buradan dm leri sadece size değil herkeze kapattım yeni birşey değil 1 aydır kapalı
Şu an öyle dostum. Beğenmediysen ihtiyacı olana ver.🙂 Çok kalabalık 25 tane adama ulaştim ne yapayım başka@Mülayim6060 400 tl mi layik gördün bize 🤣😂
Odullerin cagu dagitildi dost son kalan 3 kisi sanirim onlarida hallediyoruzŞu an öyle dostum. Beğenmediysen ihtiyacı olana ver.🙂 Çok kalabalık 25 tane adama ulaştim ne yapayım başka
Ooo Erhan kardeş sağolasın naberBolsans dost
🧐@Mülayim6060 400 tl mi layik gördün bize 🤣😂
Roll için 3k beklemiştim ama istersen 50kişiye ulaş o senin tercihin bol şans sanaŞu an öyle dostum. Beğenmediysen ihtiyacı olana ver.🙂 Çok kalabalık 25 tane adama ulaştim ne yapayım başka
Kazandığım zaman dm atiyordun kuzen hatırladın mi her seferinde boş cevirmedim de seni senin bana enson dediğinde kazandığım zaman ilk göreceğim kişilerden birisin diye söyleyen de sendin şimdi bır dm atmak zormu geliyor onu anlamadım hiç boşta cevirmedim ama kazanmaya başlayınca dm atma gereği bile duymuyorsunuz onu anlamıyorum @Mülayim6060Buradan yazın dostum buradan dm leri sadece size değil herkeze kapattım yeni birşey değil 1 aydır kapalı
Iyidir dost şükür diyelim özledik senin rolleri gs maçına kadar takip edelimOoo Erhan kardeş sağolasın naber
Dedenin parası basılmışParamiza para katma vakti gelmiştir hedef 4 adim