- 49,307
- 37,476
- 113
Kesene bereket @Mülayim6060 oduller dagıtıldı
Erhan benim odulum nerde erhan zengin olunca brni gorcektin dmleri mi dokelim kardesim 😂😂😂Adam arada gelip rol aciyor ama siz zorlan adami forumdan sogutuyorsunuz helal olsun size valla
Sıkıntı yok o dedenin hediyesiydi canımız sağolsun 😄Gecmis olsun dost kayip maalesef
Reis herkez değil herkes olcakBuradan yazın dostum buradan dm leri sadece size değil herkeze kapattım yeni birşey değil 1 aydır kapalı
Param yok fakirimErhan benim odulum nerde erhan zengin olunca brni gorcektin dmleri mi dokelim kardesim 😂😂😂
Ben de kutuplardaym erhan 😂Param yok fakirim
Dedenin verecegi para dan hayırmi gelir dost puaahSıkıntı yok o dedenin hediyesiydi canımız sağolsun 😄
AçimBen de kutuplardaym erhan 😂
Bol şans 🍀Piabella da bı bakiye kalmıştı onunla deniyelim birde. Başarılı olursak 2 kişiye sağlam bı rol acriririm sadece
Osimen 2 tane cerceveyi bulsun doyan erhoo 😂😂
Cevrimli bonus daha onun 160k çevrimi var en az 3 günde anca çeviririm puahaOsimen 2 tane cerceveyi bulsun doyan erhoo 😂😂
Yumurta çak. Sabahda bi iskender söylersin ohhhh
Tebrikler dost kesene bereket gönlü güzel insan4.5 adım deneyelim aklımda bir kaç kişi var onlara ve konudan 1-2 kişiye ulaşırız başarılı olursak
Ohh mis canim çekti valla puahaYumurta çak. Sabahda bi iskender söylersin ohhhh
Tm erho biraz daha aglarsan mulayimden aldigimi ibanina atacam hay dilime sokam.odul dedim😂😂Cevrimli bonus daha onun 160k çevrimi var en az 3 günde anca çeviririm puaha
Boşver yemek yeme ölürsün gsye 1/2 oyna 50k bas 1m banko içerdeOhh mis canim çekti valla puaha
Vayyy osimen gelmiş hoşgelmisTebrikler dost kesene bereket gönlü güzel insan
Nijeryadaydı özel uçakla getirdik maç içinVayyy osimen gelmiş hoşgelmis