Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 3K Hedef 5 Adım 💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,453
29,746
113
Kazandığım zaman dm atiyordun kuzen hatırladın mi her seferinde boş cevirmedim de seni senin bana enson dediğinde kazandığım zaman ilk göreceğim kişilerden birisin diye söyleyen de sendin şimdi bır dm atmak zormu geliyor onu anlamadım hiç boşta cevirmedim ama kazanmaya başlayınca dm atma gereği bile duymuyorsunuz onu anlamıyorum @Mülayim6060
2 defa attiysan 10 defa attım sana halen burada sıkıntı yaratiyorsun en sevmediğim insan tipisin uzak dur kardeş 1 aydır dm kapalı diye özellikle yazdım sen uzak dur tehlikeli insansin

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,505
8,633
113
2 defa attiysan 10 defa attım sana halen burada sıkıntı yaratiyorsun en sevmediğim insan tipisin uzak dur kardeş 1 aydır dm kapalı diye özellikle yazdım sen uzak dur tehlikeli insansin
Tamam sende diğer şahıs gibiymissin harbi para sizin gibi insanları bozuyormus helal olsun cidden 🤣

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Şu rol parasının lafını yapacaksanız atmayın daha iyi LA her rol konusunda kazanç oldu mu kavga valla dışarıdan kötü duruyor bu arada jelly gun oyununu ufak dene sağlam verdi daha yeni

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
16 3 dakika var çok zor kuruması lazim

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,453
29,746
113
Tamam sende diğer şahıs gibiymissin harbi para sizin gibi insanları bozuyormus helal olsun cidden 🤣
Ulan ben bu parayı ilk defa mi kazanıyorum bu miktar para mı ki beni bozsun sana defalarca para attım sen ne attisan 5 katını 10 katını sana atmisimdir 2 defa 500 attın onu mu ima ediyorsun sizin gibi adamlar yüzünden rol den soğudum uzak dur kardeş

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,553
11,727
113
Ulan ben bu parayı ilk defa mi kazanıyorum bu miktar para mı ki beni bozsun sana defalarca para attım sen ne attisan 5 katını 10 katını sana atmisimdir 2 defa 500 attın onu mu ima ediyorsun sizin gibi adamlar yüzünden rol den soğudum uzak dur kardeş
Listedeki herkese ulasildi dost haberin olsun

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,505
8,633
113
Sen bana 10 kere attiysan özelden ben birdaha forma girmicem ben sana 2 den fazla attiysam sen girmicen kabul ediyor musun lafa gelince Ağa pasasiniz icraate gelince madam kesiliyorsunuz herkazandigimda attığın mesajlar duruyor kendi kendini bozdurma cidden 😉

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,505
8,633
113
Bol şanslar bilader bol şanslar 👍🏼

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Mülayime para atan, roll açtıran er ya da geç fazla fazla geri alır. 300 500 ün de hesabını yapmayın

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,453
29,746
113
Sen bana 10 kere attiysan özelden ben birdaha forma girmicem ben sana 2 den fazla attiysam sen girmicen kabul ediyor musun lafa gelince Ağa pasasiniz icraate gelince madam kesiliyorsunuz herkazandigimda attığın mesajlar duruyor kendi kendini bozdurma cidden 😉
Sen sıkıntılı adamsın belli ettin kendini. Tam da dediğim gibi oldu. Fazlası var eksiği yok işine bak birdaha benim konularıma yazma benden uzak Allah a yakin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...