- 21,463
- 3,442
- 113
Listede adim varda kime dm atcam smdi ben anlamadim
500 sal o zaman metin.gGeçen gün ipten döndüm. Dün 12k yapıp çekmedim kaybettim. Ona rağmen birazcık kasam oldu.
Dayı seninle Aşkımız çoktan bitti500 sal o zaman metin.g
Sen zeisy ye IBAN atKalmamıştır![]()
Sen bilinDayı seninle Aşkımız çoktan bitti
Sende zeisy ibanBen az takip ettim dost çorba yada tavuk döner olsa da olur![]()
Sende IBAN yaz zeisyTek ben kaldım almayan heralde öcü bile aldı yav bari o olmasaydi
CoştunSende zeisy iban
Sende IBAN yaz Zeisy e1 2 diye başlayıp 14 kişiye ulaşmış yine roll açar zaten orda alırsınız dert etmeyin herkese ulaşsa adama bişe kalmayacak
ağam ben 😂Sende IBAN yaz Zeisy e
Ben kime atayım 😃Sende IBAN yaz zeisy
Bol sans4.5 adım deneyelim aklımda bir kaç kişi var onlara ve konudan 1-2 kişiye ulaşırız başarılı olursak
Kesene bereket enes ✋✋Sende IBAN yaz Zeisy e
Kuzen sen bana bı yazsanaSende IBAN yaz Zeisy e
TM dost sağol ilgin icinSende IBAN yaz zeisy
Eyvallah kuzenBenden bu kadar arkadaşlar herkesi gördük @zeisy dağıtım için teşekkürler dm m kapali sonsuza dek kapalı olacak kazandığımızda göreceğimiz dostlar elbet olacak yine ama bu kadar kalabalık iken lütfen daha fazla darlamayin 25 tane adama ulaştim elimden gelen bu
Daha he olsun emeğine sağlık teşekkürlerBenden bu kadar arkadaşlar herkesi gördük @zeisy dağıtım için teşekkürler dm m kapali sonsuza dek kapalı olacak kazandığımızda göreceğimiz dostlar elbet olacak yine ama bu kadar kalabalık iken lütfen daha fazla darlamayin 25 tane adama ulaştim elimden gelen bu