Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa - Hedef 💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,455
29,750
113
Selam
Nasılsınız görüşmeyeli beyler
Bu aralar sosyal hayatima daha çok zaman ayırdığım için foruma girmeyi azalttım DM den soranlar olmuş herşey yolunda sorun yok keyifler yerinde , halimizi hatrimizi soranlara teşekkürler, ara ara roller açacağım yine

Bu rol başarılı olursa geçtiğimiz günlerde bana destek atmış olan @vurucu999 ya bir ödül göndermek isterim umarım başarılı oluruz. Ayrıca 1 kişiye daha ulaşırım adet yerini bulsun.

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
Selam
Bu aralar sosyal hayatima daha çok zaman ayırdığım için foruma girmeyi azalttım DM den soranlar olmuş herşey yolunda sorun yok keyifler yerinde , halimizi hatrimizi soranlara teşekkürler, ara ara roller açacağım yine

Bu rol başarılı olursa geçtiğimiz günlerde bana destek atmış olan @vurucu999 ya bir ödül göndermek isterim umarım başarılı oluruz. Ayrıca 1 kişiye daha ulaşırım adet yerini bulsun.
Hadi bakalim sansin bol olsun dost

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,911
13,144
113
Selam

Bol sans bombaci. Sosyal hayat iyidir forum onemsiz

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,911
13,144
113
Betco pismanliktir. Digerleri de arayuz geliştiremedi gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...