- 860
- 269
- 83
Valla helal olsun kazancın daim olsun dost
Dost bir kaç kişi arasından bize de yer var mı yoksa başımızı öne eğip gidelim mi geç kaldık biliyorum
Dolmuştur dost eğelim biz 😁Dost bir kaç kişi arasından bize de yer var mı yoksa başımızı öne eğip gidelim mi geç kaldık biliyorum
Dostum özelden ulaşmam gereken kişiler var son zamanlarda destek attılar prensip olarak önceliği onlara veriyorum takip edip etmemesi önemli değil. Kazanç biraz daha yüksek olsa idi konudan da 3.4 kişi seçecektim.ama tek kişi seçtim birdakine inşallahDost bir kaç kişi arasından bize de yer var mı yoksa başımızı öne eğip gidelim mi geç kaldık biliyorum
TeşekkürlerDostum özelden ulaşmam gereken kişiler var son zamanlarda destek attılar prensip olarak önceliği onlara veriyorum takip edip etmemesi önemli değil. Kazanç biraz daha yüksek olsa idi konudan da 3.4 kişi seçecektim.ama tek kişi seçtim birdakine inşallah
Uzun süren Şanssızlığı kırdın Tebrikler dostDostum özelden ulaşmam gereken kişiler var son zamanlarda destek attılar prensip olarak önceliği onlara veriyorum takip edip etmemesi önemli değil. Kazanç biraz daha yüksek olsa idi konudan da 3.4 kişi seçecektim.ama tek kişi seçtim birdakine inşallah
Tebrikler dost nba basladi oraya geçtik sende kimse yokken kazanmissin puahaDostum özelden ulaşmam gereken kişiler var son zamanlarda destek attılar prensip olarak önceliği onlara veriyorum takip edip etmemesi önemli değil. Kazanç biraz daha yüksek olsa idi konudan da 3.4 kişi seçecektim.ama tek kişi seçtim birdakine inşallah
Herkes arkada bekliyor görünmüyor dostTebrikler dost nba basladi oraya geçtik sende kimse yokken kazanmissin puaha
Hakan cidden snaa soracam sorcaam unutuyorum sürekli sen bu forumda sadece neden sürekli isteyen taraftasin neden hiç vereyim demiyorsun bak ben ve sen 2 saat once odul aldik o yuzden mulayim in rolünü takip etmedim 2 kuruş para elime geçti diye sende aldin ama yine istiyorsunDost bir kaç kişi arasından bize de yer var mı yoksa başımızı öne eğip gidelim mi geç kaldık biliyorum
Özel takipçim çok 😀Tebrikler dost nba basladi oraya geçtik sende kimse yokken kazanmissin puaha
Yok nba izliyordum ben ilk yarılar bitti geldim mulayim e bana da odul ver desem verir zaten konuda olsak veya olmasak zorda olursak zaten mulayim gereğini yapar bizde de olsa aynı şekilde yaparızHerkes arkada bekliyor görünmüyor dost
Gizli hayraniz sna dost puahaÖzel takipçim çok 😀
Sana da ulaşacaktim ama limit tükendi gündüz birşeyler yaparsam aklımdasın 🤚Yok nba izliyordum ben ilk yarılar bitti geldim mulayim e bana da odul ver desem verir zaten konuda olsak veya olmasak zorda olursak zaten mulayim gereğini yapar bizde de olsa aynı şekilde yaparız
Eyw dost tükendiğimiz zaman sana yapısiriz puaah iyi gecelerSana da ulaşacaktim ama limit tükendi gündüz birşeyler yaparsam aklımdasın 🤚
Olduğunda her Zaman.Eyw dost tükendiğimiz zaman sana yapısiriz puaah iyi geceler